FÜLES

Szerző The_M

1 hónapja

Ha ez igaz Brad Pitt-ről, akkor apaként eláshatja magát

Angelina Jolie váratlanul olyan részleteket árult el utolsó veszekedésükről, amiket eddig titkolt.

2016 szeptemberében az egész világ ledöbbent, amikor Angelina Jolie bejelentette, hogy beadta a válási papírokat, mert nem akar tovább Brad Pitt felesége lenni. Az ok pedig még döbbenetesebb volt, a színész-rendezőnő azt állította, hogy Brad verbálisan inzultálta őt és az egyik gyereküket is egy repülőút során. Az azóta eltelt hat évben pedig mindent megtesz az egykori álompár, hogy a másikkal kiszúrjon. Angelina a gyerekelhelyezésben akadékoskodik, Brad pedig a franciaországi borászatuk üzleti ügyeiben. 

A folyamatos bírósági harc legutóbbi felvonásában Jolie eddig nem látott részletességgel számolt be arról, hogy szerinte mi történt azon a bizonyos repülésen, ami véget vetett a házasságuknak. Angelina a bíróságra beadott vallomásában azt állítja, hogy Brad teljesen részeg volt már a felszálláskor, és folyamatosan kiabált mindenkivel a családból. Majd egy ponton Angelinát a hajánál fogva a magángép falához dobta, az egyik gyereket fojtogatta, míg egy másikat felpofozott. Miközben szidta őket és az anyjukat is.

Ezek után a halálra rémült család az ülésekbe préselődve vészelte át az út hátralevő részét, míg Pitt aludt a gép hátsó részében. Majd landoláskor volt egy újabb vita, mert a színész nem akarta, hogy neje és a gyerekek ne haza menjenek vele, hanem egy hotelba.

Fotó: Northfoto

A kérdés, hogy az elmúlt hat esztendő során Angelina miért nem beszélt erről ilyen részletességgel, hiszen ha mindez igaz, akkor azonnal meg is nyerte volna a gyermekelhelyézési pert. Persze, ha mindez igaz, és valóban így történt. Jolie az elejétől kezdve családon belüli erőszakkal vádolta harmadik férjét, ezért az FBI gyermekügyi nyomozói vizsgálatot indítottak. Ám azon kívül, hogy Brad valóban ivott és hangos volt, semmi másra nem találtak bizonyítékot. A kisgép két pilótája sem tapasztalt dulakodást, a Los Angeles-i reptér dolgozói sem látták nyomát annak, hogy erőszakos események történtek volna a fedélzeten, és a gyerekeket kihallgató ügynökök és pszichológusok sem állapították meg, hogy Pitt bárkit fizikálisan bántalmazott volna. Vagyis nem kell azonnal komolyan venni Jolie újabb történetét, hiszen minden körülményt figyelembe véve, sántít az egész história. És korábban is több hazugsággal lebukott már a válóperük során. Ha viszont most a teljes igazságot hallottuk, akkor Brad eláshatja magát apaként.

Eternals UK Gala Screening - London
Fotó: Northfoto

Akárkinek is van igaza, Angelina új vallomása megint jó arra, hogy újabb hónapokkal elhúzódjon a gyermekelhelyzési per. A színésznő nem titkoltam arra játszik, hogy minden gyerek betöltse a 16-ot, és akkor már szabadon dönthet mindegyik arról, hogy akarja-e a kapcsolatot tartani az apjával. A legkisebb Jolie-Pitt gyerekek az ikrek, Knox és Vivienne jelenleg 14 évesek múltak, szóval még két évig ki kell húznia Angelinának és az ügyvédeinek. Shiloh már 16, Zahara 17, Pax 18, míg Maddox már 21 éves, vagyis ők már kikerültek a gyámeljárásból.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!