FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Berki Mazsi nem aprózza el az üzleti életben

Érzelmileg nehéz hónapokon van túl.

Szerző Ripost

Berki Mazsi férje halála után nem omolhatott össze: a fiatal özvegy a munkába temetkezett, amely egyfajta terápia is a számára.

Fotó: TV2

Azt az igazi anyaságot, hogy csak a gyerekemmel foglalkozzak, nem élhettem át. Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, mert muszáj dolgoznom. Tenni kell, és nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen. Vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni 

– fogalmazott Mazsi a Palikék Világa by Manna című műsorban.

A Blikk szerint Mazsi nemrégiben több édesanya részvételével rendezte meg az Emmazsi baba-mama tábort: a háromnapos luxusüdülés közel háromszázezer forintot kóstált két főre, így – ha sikeres a program – gyümölcsöző lehet a vállalkozás. Nem is beszélve a TV2 Dancing with the Stars című műsorában való szereplésről, ami – amellett, hogy a gyász feldolgozásában is segíthet – tisztességes bevételi forrást jelent. Sőt, az interneten elérhető Opten cégadatbázis szerint júniusban Mazsi egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget, amelyet a lap információi szerint ő, illetve a társa, Berki Krisztián egykori barátja és üzletfele alapítottak.

Az özvegy nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető. Emellett, ha tényleg több lábon akar állni, akár abba a baby spa hálózatba is beszállhat, amelyet Gesztesi Károly színművész utolsó szerelme, Mattesz Csilla indított Hajdú Péter menyasszonyával, Eszterrel. Korábban arról volt szó, hogy Mazsi is részese lesz a vállalkozásnak, ám végül Csilla nélküle vágott bele az üzletbe. Eszter mindenesetre nem bánná, ha a fiatal özvegy is csatlakozna hozzájuk.

Mazsi tehát mindent megtesz a továbblépés érdekében.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!