FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Alattomos betegség kínozza Gáspár Beát

Bármikor visszatérhetnek a fájdalmai.

Szerző Ripost

Augusztus közepén lett rosszul a Hal a tortán forgatásáról hazaérkezve Gáspár Bea. Olyan óriási fájdalmai voltak, hogy Győzővel a Péterfy Sándor Utcai kórházba siettek segítségért, ahol infúziót és gyulladáscsökkentő gyógyszereket kapott, miután kiderült, idegbecsípődése van. A lábát sem tudta emelni, alig tudott mozogni, de szerencsére a kezeléseknek köszönhetően helyrejött. A várva várt vizsgálat azonban egyelőre elmaradt, hogy miért, azt a Borsnak árulta el. 

Fotó: TV2

A napokban vettem észre, hogy újra fájdogál. Sajnos nem tudtam elmenni MR-vizsgálatra, mert az orvosom beteg lett. Amint meggyógyul, majd én is helyrejövök 

– kezdte érdeklődésünkre Bea. 

"Igyekszem vigyázni magamra, nem csinálok megterhelő dolgokat, és nem emelek nehezet, de mindettől függetlenül ugyanúgy élek, mint eddig bármikor. Sajnos a lumbágó egy olyan alattomos betegség, ami bármikor újra előjöhet, erre nincs végleges gyógymód, gerinctornával és masszázzsal csak javítani lehet a helyzeten. Évek óta nekem ezzel kell együtt élnem, de legutóbb olyan szinten jött elő, amire soha nem gondoltam, hogy létezik ilyen fájdalom" – fűzte hozzá. 

Bea számára elengedhetetlen lenne a vizsgálat, de egyelőre ez még várat magára. 

"Annyira elfoglalt vagyok, hogy most nem fér bele az életembe. Minden más is, ami szükséges lenne, az is folyamatos csúszásban van. Bár már véget ért a Hal a tortán forgatása, rengeteg feladatom van, aminek eleget kell tennem" – hangsúlyozta.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!