FÜLES

Szerző Ripost

2 napja

Volt rá oka: Fülöp herceg 70 évig nyomozott az ufók után

Fülöp herceg az űr megszállottja volt.

Szerző Ripost

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg mindig is rajongott a földönkívüliekkel kapcsolatos kutatásokért. Akkor kezdődött az érdeklődése, amikor megtudta, hogy a nagybátyjával még 1955-ben különös dolog történt. Egy rejtélyes erő ledöntötte a biciklijéről, miközben meglátott egy alakot kiemelkedni egy űrhajóból - írja a Daily Star.

He was 99 years old Prince Philip, the Queen's husband is dead.
Fotó: Annegret Hilse / SVEN SIMON / Northfoto

A herceg ezután élete hátralévő részét azzal töltötte, hogy a földönkívüliek után kutatott. Szakértők azt állítják, a herceg felfedezéseit elhallgatták, ugyanis azok szenzációt, illetve riadalmat keltettek volna. A brit védelmi minisztérium egykori tisztviselője, Nick Pope azt mondta, Fülöp és egykori társa a Brit Királyi Légierőtől, Sir Peter Horsley titokban vizsgálták az idegenekkel kapcsolatos észleléseket az évek során. Azt állítja, hogy Fülöp herceg folyamatosan nyomon követte a fejleményeket, előfizetett UFO-magazinokra és hírlevelekre, sőt, még tanúkat is meghallgatott.

Állítólag Fülöp a nagybátyja segítségével összeszedhetett szinte mindent, amit az Egyesült Királyság kormánya hét évtizedre visszamenőleg tudott a földönkívüliekről. Most a királynő halála után elképzelhetőnek tartják, hogy Fülöp kutatásait nyilvánosságra hozzák - írja a portál.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!