FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

Szikora Róbert megdöbbentő vallomása: „Isten elhívott magához”

Őszintén mesélt karrierjéről és arról, mit gondol a jelenlegi slágerekről az R-GO frontembere.

Szerző Ripost

Nem mindennapi történettel állt elő Magyarország egyik leghíresebb énekese. Szikora Róbert ugyanis úgy érzi, hogy mellette van a Jóisten, sőt meg meri kockáztatni, hogy a hivatását is a mindenható felszólítására műveli.

Fotó: Máté Krisztián

Nemrég volt a negyvenedik R-GO szülinap, amitől inkább új erőre kapott Szikora, mintsem, hogy teljesen kiürült volna – olvasható a Blikken.

„Az első érzés a hála, amiért ott van melletted a Jóisten, a feleséged, a közönség. Az én munkám egy elhívás volt, Isten elhívott magához, és közölte: Fiam, te erre születtél, csináld! Egy ilyen születésnap mérföldkő, de a következő bulin már nem lehet arra hivatkozni, hogy az Arénában közel 14 ezer ember lélegzett együtt. Ám a hulláma olyan erős, hogy még mindig nem tudott leülepedni. Kívülről talán úgy gondolják, hogy ha az ember sztár, hozzászokik, de nem, én még jó sokáig fogok ebből táplálkozni. Ráadásul ebben az évben volt a musicalem bemutatója és a Valmarral is történt ez a kis balesetünk” – nevette el magát az énekes.

S, ha már szóba került, akkor arra is kitért, milyen hatást érzett az R-GO rajongókon, a Valmarral közösen született új sláger kapcsán.

„Nyilvánvalóan jót tesz ez a fajta vérátömlesztés, főleg, hogy az R-GO negyven éves. Új oxigént kapott a közönség, és láthatóan több fiatal lány, de inkább tinédzser jelent meg az első sorokban. Pedig nem játsszuk ezt a számot, igaz, néha bohóckodom vele, hogy ébren tartsam őket, beéneklek nekik egy sort, ők meg válaszolnak” – árulta Szikora Róbert.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!