FÜLES

Szerző Ripost

6 napja

Szexi konyhatündérrel flörtöl L.L. Junior – fotón a szépséges nő

L.L. Juniort az utóbbi időben többször látták az X-Faktorban is feltűnt Dárdai Blanka énekesnő társaságában. A pletykák már hetek óta elkezdődtek arról, hogy vajon szerelmi szálak is összefűzik-e a rappert a fiatal lánnyal, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy valami elkezdődhetett kettejük között…

Szerző Ripost

Mint azt korábban megírtuk, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga véget vetettek kapcsolatuknak. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha közös kislányukat külön, de békében nevelik majd fel. Azóta nem egyszer lehetett hallani arról, hogy a rapper már tovább is lépett, és egy fiatal 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Bizonyíték bizonyíték hátán

Először a Reddit mély bugyraiban látott napvilágot a pletyka, miszerint Junior és Blanka egy párt alkotnak. Ezt azzal is fokozták a rajongók, hogy különböző helyszíneken paparazzifotókat is készítettek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük az énekesnővel. Mint mondta: valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek – fogalmazott akkor Junior, akinek a szavaihoz Blanka is csatlakozott: ő is arról beszélt, hogy kettejüket mindössze a munka köti össze.

Előbb-utóbb minden kiderül

L.L. Junior és Blanka azon voltak, hogy ennél többet ne is gondoljon róluk senki, ám több fotó is arról tanúskodott, hogy sok időt töltenek egymás társaságában. Most azonban sokatmondó üzenetváltás tűnt fel köztük Blanka legújabb Instagram-bejegyzésénél.

„Bocsánat, a szívem még itt tart” – írta az általa közzétett fotóhoz az énekesnő, amire Junior nem is tudott mit mondani, egyedül egy lángoló szív formájú hangulatjel hagyta el a telefonján lévő üzenetsávot, amire Blankának úgyszintén elállt a szava és csak három szívecskével tudta kommentálni a rapper rajongásának tárgyát. A Bors megkereste Juniort, aki miután meghallotta, mivel kap­cso­lat­­ban keressük, udvariasan elnézést kért, és közölte; nem szeretne nyilatkozni a témában.

De mit lehet tudni erről a lányról?

Blanka csak úgy bővelkedik pozitív jegyekben. Megemlíthetjük, hogy elragadóan szép, csodálatos göndör fürtjei vannak, lebilincselő hangja van, de ezek csak a külsőségek. Ezen felül Junior szívének vélt választottja nem más, mint egy igazi konyhatündér. Blanka egy Tik-Tok-csatornát üzemeltet, ahol rendszeresen osztja meg követőivel a finomabbnál finomabb ételeit. Nem utolsósorban pedig nagyjából 18 évvel fiatalabb Juniornál. Tudni lehet még róla, hogy nemrég ért véget egy kapcsolata. Érdekes tény, hogy ez a szakítás körülbelül ugyanakkor történt, mint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között.

Fotó: Instagram

Costneréknek bejött

Nem csak L.L. Juniornak jöhet be a nagy korkülönbség. Kevin Costner egy nála jóval, azaz 19 évvel fiatalabb nővel, Christine Baumgartnerrel házasodott össze. A remek génekkel megáldott sztárpár még 2004-ben kötötte össze az életét annak ellenére, hogy senki sem gondolta volna róluk, hogy hosszú távon is kitartanak majd egymás mellett. Azóta három gyermekük született.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!