2 hónapja

Meghan magából kikelve őrjöngött: "nem hiszem el, hogy nem kapok ezért pénzt"

Nem értette meg Meghan, hogy a királyi családban betöltött szerepéért nem jár külön pénz.

Meghan Markle állítólag arról panaszkodott, hogy 2018-ban ausztráliai hercegi látogatása során nem fizettek neki, hogy sétált – állítja egy új könyv. Sussex hercege és a hercegné 16 napot töltött Ausztráliában, a Fidzsi-szigeteken, Tongán és Új-Zélandon az első királyi körútján. A pár népszerű volt a turné alatt, hatalmas tömegek gyűltek össze, hogy megnézzék őket, miközben meglátogatták az országokat. 

Fotó: AFP

A The Times királyi tudósítója, Valentine Low által írt könyv azt állítja, hogy Meghan, aki 2018 májusában ment feleségül Harryhez, "élvezte a figyelmet", amit kapott, de nem értette a királyi séták lényegét. Meghan sokkal informálisabban állt a látogatásokhoz, mint azt a királyi család tagjaitól megszokták, így az ausztrál közvélemény nem győzte dicsérni.

Bár a nyilvánosság előtt Meghan maga volt a megtestesült jóság, több alkalmazott is hallotta, amikor azt mondta, "nem hiszem el, hogy nem kapok ezért pénzt". A rajongókat, akik rájuk vártak pedig lenézte. A sydney-i Operaház előtt várakozó rajongók láttán Meghan így szólt a csapathoz: 

"Mit keresnek itt? Ezek hülyék."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!