FÜLES

Szerző Maca néni

2 hónapja

Maffia módszerekkel húzzák le Korda Györgyöt és Balázs Klárit

A legendás házaspár évek óta éli azt a rémálmot, ami miatt már a rendőrséghez is fordultak. Rengeteg pénzt keresnek rajtuk a bűnözők.

Balázs Klári nem először beszél arról, hogy bizonyos csoportok megpróbálják őt és a férjét megfélemlíteni azzal, hogy folyamatosan zaklatják, fenyegetik őket, miközben feltörik az internetes fiókjaikat és különböző álcsoportokat hoznak létre a nevükben. Ezzel azt a látszatot keltik a gyanútlan rajongókban, hogy a sztárpárral váltanak üzenetet és nekik fizetnek az egyébként illegális tartalmakért. 

Fotó: Nagy Zoltán / Metropol

Balázs Klárinak és Korda Györgynek egy ideje már a koncerteken sincs nyugalmuk, hiszen ezek az illetők csoportosan, szervezetten jelennek meg a fellépéseken, hogy botrányt okozzanak, felvételeket készítsenek, amiket aztán manipulálva terjesztenek minden létező felületen. Az énekesnő rengeteg dokumentációt gyűjtött össze, melyeket valódi rajongói küldtek el neki. Ezek között olyan levelezések vannak, melyek bizonyítják, hogy pénz, ráadásul komoly összegek állnak a háttérben. Klárika legújabb posztjából kiderül, hogy a bűnbanda tagjai minden koncertjüket rögzítik, hogy aztán a csoportjaikon keresztül értékesítsék azokat. Ezzel nem csak erkölcsi, de komoly anyagi kárt is okoznak Korda Györgynek és Balázs Klárinak. A posztból az is kiderül, melyek azok a Facebook-csoportok és "rajongói oldalak", melyeken keresztül ez a nyilvánvaló lehúzás működik és virágzik. 

A Ripost információi szerint nemrég egy koncerten a biztonságiak vezettek ki egy illetőt, aki bizonyítottan fenyegető üzenetekkel bombázza a házaspárt és aki éppen megpróbálta rögzíteni a fellépést. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!