FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

Durva, ami kiderült a tíz éve elhunyt Komár Lászlóról

Tíz évig lezárva őrizte a kazettákkal teli borítékot az énekes barátja.

Szerző Ripost

Komár László tíz évvel ezelőtt elkészített három darab, egyenként 80 perces felvételt, amit lányának címzett. Kikötötte, hogy Karolina a magnókazettákat csak 18 éves korában kaphatja meg: 2022. október 15-én. A hanghordozókat a keresztapára, Stark Ferencre bízta, azonban nem minden alakult a tervei szerint - írja a Bors.

Fotó: Bors

67 éves korában, 2012-ben elhunyt a legenda: Komár László féltve őrzött hagyatékot hagyott hátra lányának. Az énekes leg­utolsó, legnagyobb szerelme, Krisztina karjaiban hunyta le örökre a szemét, miután hosszú betegség után legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór. Már tíz éve, hogy nincs köztünk, alakját mégis mind a mai napig titkok övezik.

Botrányokkal teli életét, nősüléseit évekig szajkózták a bulvárlapok, a kislányáról azonban, akit csupán nyolcévesen hagyott itt, azóta semmit sem lehet tudni. Karolinát édesanyja, Erzsébet, Komár negyedik felesége féltve óvta, és óvja ma is a nyilvánosságtól. A legendás énekes halála előtt Karolina keresztapjához, Stark Ferenchez, egykori zenész barátjához fordult, hogy őrizzen meg egy csomagot, melyet a kislányának szánt, és melyet ő már nem fog tudni átadni neki. A zenész tragikus halála után ez a kis csomag feledésbe is merült. A kislány időközben felnőtt, és a csomagra írt instruk­ciók szerint az átadásra idén, október 15-én, a lánya 18. születésnapján kerül sor.

A kazettákat rejtő pukkanós zacskón található szövegben ez állt:

„Komár Karolina kezeihez. 2012. 02. 28.” – írta saját kezűleg a zacskó tetejére utolsó kívánságát az énekes, aki még abban az évben elhunyt, és magával vitte a lányának szánt örökség titkait.

A hordozók tartalma ismeretlen, mindmáig titok övezi, hogy hanganyagot rejtenek, vagy talán valamiféle utolsó, a sírból szóló személyes üzenetet imádott lányának.

Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig. Így tehát 2022. október 15-ig őrzöm, és nem adom oda azokat senkinek – mesélte a Borsnak eltökélten tavaly lapunk megkeresésére Ferenc, aki 27 évig Komár barátja és zenésztársa volt. – Nagyon titokzatos volt, nem árulta el pontosan. De azért sejtéseim vannak: szerintem Karolina örökségét hordozzák – mesélte tavaly ilyenkor a zenészbarát lapunknak a titkos szemelvényekről, és hozzátette, hogy minden ki fog derülni egy éven belül.

Fotó: Bors


 

 


 


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!