FÜLES

Szerző Ripost

4 napja

Aljas dolgot műveltek Gesztesi Károly utolsó szerelmével

Veszélybe került Gesztesi Károly utolsó szerelmének, Mattesz Csillának az életműve.

Szerző Ripost

Különleges kapcsolat volt a néhai Gesztesi Károly és utolsó szerelme, Mattesz Csilla között. A színész az évtizedek óta babaúszással és gyerekek vízi terápiájával foglalkozó szakember legnagyobb álmáról is tudott, és minden erejével támogatta, de sajnos nem mindenki volt ezzel így. Csillát ki akarták semmizni!

Fotó: Facebook

"Hosszú évekig fejlesztetettem sérült gyerekeket, majd tíz évig magánházakhoz jártam babákat kezelni a módszeremmel, aztán újabb tíz évig Szentendrén vezettem úszóbölcsit és úszóovit. Mindeközben végig azt szerettem volna, ha van egy olyan hálózat, amely az egész országban elérhető az összes olyan baba számára, aki fejlesztésre szorul vagy családoknak, amelyek csak szakszerű babaúszásra szeretnék hordani a gyereküket. Tavaly azt reméltem, az álmom végre valóra válik, hisz egy édesapával közösen megnyitottuk a Magical Baby Spa helyiségünket. Csakhamar azt éreztem, hogy eltűnt a nemes cél ebből a vállalkozásból, és csak az életművemet akarják elvenni. A volt társam a tudtom nélkül levédette a cégnevet, ami akkor derült ki, amikor meg akartam szakítani vele az üzleti kapcsolatot. Ennek az volt a legfőbb oka, hogy én országos hálózatban gondolkodtam, hogy mindenütt hozzáférhető legyen az a fejlesztési módszer, amellyel rengeteg esetleges későbbi tanulási zavar, figyelemhiány, magatartásprobléma megelőzhető. Ehhez azonban ő nem volt partner, és amikor megtudtam, hogy levédette a nevet, ami az én módszeremet takarta, összeomlottam"magyarázta a Blikknek a szakember.

Csilla végül nem várt helyről, egészen pontosan Hajdú Péter feleségétől, Láng Esztertől kapott segítséget. 

"Rengeteget segített nekünk Csilla néni, és nemcsak Domi fejlődött sokat, de mi is szülőként. Amikor értesültünk Csilla tervéről, tudtuk, hogy ez az ügy nekünk is fontos, így némi egyeztetés után elhatároztuk, együtt hozzuk létre ezt a fanchise-rendszert. Nagyon nehéz volt Csillát látni, ahogy összeomlott, amikor az életműve veszélybe került, és rengeteg nehézséget kellett együtt legyőznünk. A Magical nevet el kellett engednünk, de utólag azt gondolom, nem is lehetne jobb név egy brandnek a megalkotójánál, így lettünk Mattesz Baby Spa"

- mesélte Eszter.

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!