FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Mentők rohantak a Dancing with the Stars próbájára, baleset érte a sztárt

Közösségi oldalán közölte a hírt Zimány Linda, miszerint lesérült gyakorlás közben. Az ambulanciáról jelentkezett be, de nem sokat árult el a történtekről.

Hamarosan indul a népszerű táncos műsor, a Dancing with the Stars harmadik évada, melynek szereplőit augusztus 8-án jelentették be hivatalosan.

Fotó: Bánkúti Sándor

Már gőz erővel zajlanak is a próbák, hiszen mindenki a legjobb formáját szeretni hozni a műsorban. A tíz szerencsés páros között van Zimány Linda is, aki lehetőséget kapott arra, hogy ország-világ előtt megcsillogtassa tánctudását.

Instagram-oldalán a modell már számos alkalommal posztolt a próbáiról, amiből egyértelműen érződik mennyi élvezi a táncot. Ám nagyon úgy fest, hogy a szerencse nem állt mellé, mivel egy napig elérhető Instagram-történetében közzétette, hogy lesérült a próbán, így az este folyamán kénytelen volt az ambulanciáról hírt adni magáról a követőinek – közölte a Blikk. 

„Jól kezdünk, sérüléssel” – fogalmazott rejtélyesen Linda.

Egyelőre semmi információt nem közölt a történtekkel kapcsolatban, így az is lehet, hogy nincs komoly baja és folytathatja tovább a felkészülését. Ezt sugallja legutóbbi fényképe is, amihez a következőket írta: „Az a sok, fájdalmas spárga nyújtás.” 

Így könnyen lehet, hogy nyújtás közben történhetett vele valami. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!