FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

A szerelmesek nem véletlenül titkolták a kapcsolatukat...

Szerző Ripost

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról hosszú heteken keresztül mentek a találgatások, mire a sztárpár felvállalta, hogy valóban egy párt alkotnak. A titkolózásra jó okuk volt, hiszen, mint kiderült, a rajongók zaklatták is őket. Akadtak olyanok, akik még az énekesnő házához is elmentek, hogy lebuktassák a szerelmeseket.

Fotó: Bors

"Akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket, azoknak üzenem: nem vettem el, menj rá, vidd haza, ha veled megy, tiéd lehet" - kezdte mondandóját Tóth Andi, sőt azt is megosztotta, miért titkolták sokáig a kapcsolatukat.

Pont azért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. De hát ezt sem lehetett, mert ugye a házam elé járkáltatok képért, hátha lekaptok minket együtt. Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban 

- tette hozzá.

Marics Petit sem kímélték a rajongói

A VALMAR énekesének rajongói Petit sem kímélték. Az indulatok olyannyira elszabadultak, hogy az énekesnek meg kellett kérni követőit: válogassák meg a hozzá intézett szavaikat. 

Akik ilyen összeesküvés csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni! ” - üzente Marics Peti.  

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!