2 hónapja

Nem várt fordulat történt Fekete Dávid ügyében

A csalással vádolt énekes maga sem számíthatott erre.

Szerző Ripost

A 35 éves énekest már hosszú hónapok óta tartották letartóztatásban, mivel a vádirat szerint autókereskedőként csalásokat és sikkasztásokat követett el. Fekete Dávid 2017 óta egyre fenyegetőbb anyagi helyzete miatt kölcsönöket vett fel magánszemélyektől és egy banktól is, és több mint háromszáz millió forintnyi tartozást halmozott fel.

Fotó: TV2

A bíróság szerint azonban a vádlott személyi körülményei rendeződni látszanak, a szökés és bűnismétlés lehetőségének megakadályozása pedig a bűnügyi felügyelet elrendelésével is elérhető, nem szükséges hozzá a személyi szabadságot érintő legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása. Emellett szól az is, hogy a férfi nagyon kötődik kiskorú gyermekeihez, ezért valószínűtlen, hogy elrejtőzne, mert akkor őket sem láthatná. Ezért megszüntették a letartóztatását – számolt be róla a Bors

Négy hete már ugyanilyen engedményről határoztak, de akkor a Győri Járásbíróság másodfokú tanácsa felülbírálta a döntést, így Fekete Dávid maga sem számíthatott arra, hogy végül mégiscsak szabadlábon védekezhet.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!