FÜLES

Szerző Maca néni

1 hónapja

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

A legtöbb híresség nem szívesen vallja be, hogy volt ilyen jellegű kalandja. Gábor nem olyan, mint a legtöbb...

Szerző Maca néni

Bochkor Gábornak ritkán akad el a szava élő adásban, de péntek reggel mégis megtörtént egy igen erős téma kapcsán. Arról esett szó, hogy a Bors napilapnak nyilatkozott  VV Virág, aki néhány napja egy féktelen, de emlékekben szegény bulin összegabalyodott Shane Tusuppal, aki ugye Hosszú Katinka és Szabó Zsófi exe. 

Fotó: Móricz István

A Retro Rádió legendája az év, ha nem az évtized nyilatkozatának nevezte Virág megszólalását, amit éppen ezért most beidézünk és nem csak azért, hogy fokozzuk a feszültséget Bochkor meglepő kinyilatkoztatása előtt. 

"Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó…  Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg" - nyilatkozta a lapnak Virág, aki végül arra a következtetésre jutott, hogy valóban ő látható a fotón. 

Fotó: Bors

"Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok" – nevette el magát a szőkeség, majd röviden és tömören jellemezte csókpartnerét. "Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá!"- zárta le a témát az egykori valóságshow-hős. 

Fotó: Ripost

No, de mért is jött zavarba Bochkor Gábor?

A téma kapcsán felvetődött a kérdés, hogy a stúdióban jelenlévők, kiegészülve Kabát Péterrel, vajon éltek-e már át olyan szituációt, amikor egy buli után ébredve, egy számukra teljesen ismeretlen ember feküdt mellettük? A többség elmismásolta a választ, de Bochkor beleállt és elmesélte, hogy valamikor a távoli múltban részt vett egy Republic koncerten Békés városában és ott bizony beköszöntött az a bizonyos filmszakadás. Gábor következő emléke az volt, hogy ádámkosztümben ébredezik és mellette egy soha korábban nem látott hölgy teszi ugyanígy-ugyanazt. A műsorvezető azt is bevallotta, hogy nem sokat bíbelődött annak kiderítésével, hogy ki a hölgy és hogyan kerültek a fent említett szituációba, inkább menekülőre fogta és még a megyét is elhagyta nagy sietve. A többiek persze próbálták kifaggatni a részletekről, de Gábor épp oly sietve váltott témát, mint ahogyan anno távozott abból a bizonyos ágyból.  

Konklúzió: valahol Békés és/vagy környékén él egy hölgy, aki vagy emlékszik, vagy nem, de intim viszonyba keveredett Bochkor Gáborral. Mi pedig keressük őt!

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Csődött jelent a magyar Cinema City anyavállalata

ripost.hu

Berki Mazsi elárulta, milyen viszonyban van Nádai Anikó exével

borsonline.hu

Tragédia történt a repülőtéren, többen meghaltak - helyszíni fotó

metropol.hu

Elég félelmetes: lehet, hogy a Hold össze fog ütközni a Földdel?

vg.hu

Elmarad a légi parádé, a tűzijáték sorsa függőben

origo.hu

Meglepő felfedezés: a majmok is maszturbálnak

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd hétvégén? 13 tuti receptötlet az államalapítás jegyében

ripost.hu

Reptéri lesifotó: Dukai Reginát a vőlegényével kapták le

bama.hu

MORCOS, ELBÚJÓS, SZENVEDŐS? – ILYENEK A MAGYAROK, HA FÁJ A FEJÜK (x)

ripost.hu

Fergeteges volt a Mandoki Soulmates koncertje a Várban - videó

ripost.hu

Egy közeli barát kibeszélte Berki Mazsit

További cikkek

FÜLES

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

FÜLES

Ismét az örökbefogadás mellett döntött Németh Kristóf

FÜLES

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

FÜLES

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

FÜLES

Jön az újabb baba? Megszólalt Király Viktor felesége

FÜLES

Reptéri lesifotó: Dukai Reginát a vőlegényével kapták le

FÜLES

Balhé a koncerten: Telefonnal dobták fejbe a magyar rappert

FÜLES

Egy közeli barát kibeszélte Berki Mazsit