FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

"Elképesztő élmény volt!" - így érezte magát az America's Got Talentben a magyar versenyző

A kutyatánc versenyző és oktató a világ egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorában, az America's Got Talentben villantotta meg a tudását kutyájával. Már a színpadra lépésükkel elvarázsolták a zsűrit és a nézőket is.

Szerző Ripost

Újabb magyar sikernek örülhetünk a tengerentúlon: Bérczes Christine Elisabeth és kutyája, a hatéves ausztrál juhász, Meredith négy igennel jutott tovább az America's Got Talent tehetségkutatójában. Lapunk most telefonon érte utol a trénert, aki elmesélte, milyen élményekkel gazdagodott a válogató során.

American's Got Talent
Fotó: America's Got Talent

Meredith-nek nem idegenek ezek a szituációk, már több nemzetközi versenyen is részt vettünk, arról nem is beszélve, hogy mennyire imádja, ha közönség előtt szerepelhet. Ennek apropóján jött az ötlet, hogy akkor induljunk az America's Got Talentben– kezdte Christine, megjegyezve: kutyája sokkal jobban bírta a hosszú utazást és az időeltolódást, mint ő.

Meredith mindenhez hozzá van szoktatva, így az utazás sem jelentett problémát. Első hallásra tűnik csak furcsának, de egyébként a kutyám sokkal jobban bírta az egész repülőutat, mint én. Nekem borzasztó volt, jetlagem volt, szenvedtem, ráadásul Meredith-nek sokkal nagyobb volt a helye is" – meséli a kutyatenyésztő, aki évekkel ezelőtt még csak hobbiként kezdte a kutyatáncoltatást, majd az országos és nemzetközi versenyeken is bemutatkozott, ahol szintén óriási sikereket könyvelhetett el.

Fotót: America's Got Talent

 

Nagyon örültem Heidi Klumnak”


Christine és kutyája produkcióját óriási tapsviharral értékelte a közönség, sokan még a szemüket is törölgették, úgy meghatotta őket a hollókői páros. A zsűri is állva tapsolt, s csak áradozni tudtak a magyar versenyzőről.

Elképesztő élmény volt! Hiába fordultunk meg már rengeteg versenyen, ez mégis más volt. Milliók láthatták a produkciónkat a tv-ben, és ez óriási büszkeséggel tölt el. Arról nem is beszélve, hogy milyen csodás emberekkel voltunk körülvéve. Heidi Klumnak például nagyon örültem, hiszen gyerekkoromban őt néztük a tv-ben, mondhatni rajta nőttem fel. Pozitív csalódás volt még Sofia Vergara is, jól esett, amit a produkcióról mondott. De összességében mindenkiről ezt mondhatom el.”

 

Öt éve tréningezi a kutyáját

Meredith az ausztrál juhászkutya most 6 éves, és bár megszámlálhatatlan trükköt tud, emögött hosszú évek komoly munkája áll.

Egy éves volt Meredith, mikor elkezdtük a dog dancinget. A most látottak alapján bár nehéz elhinni, de eléggé rakoncátlan kutyus volt: mindent szétrágott, széthurcolt, nem volt könnyű eset, de aztán beérett a munka gyümölcse. Mi a dog dancingben találtunk egymásra, és az a célom is ezzel az egésszel, hogy ezt a sportot népszerűsíthessem. A kutyáknak ez egy nagyszerű mozgásforma, mellyel könnyen lefáraszthatjuk mentálisan is őket, arról nem is beszélve, mennyire imádják ezt.

 

American's Got Talent
Fotó: America's Got Talent

Az élő show a cél

A válogatóban négy igent kapott a kutya-gazdi páros, így még szurkolhatunk a további sikerekért, ám Chrisitine már az eddigi eredményeknek is nagyon örül.

Nagyon bízunk benne, hogy bejutunk az élő show-ba, de ez még a jövő zenéje! Egyelőre annak örülünk most, hogy színpadra állhattunk az America's Got Talentben, és szerettek minket a nézők és a zsűri is!” - tette hozzá Christine.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Apáti Bence: Geri olyan buta, mint egy tök

origo.hu

Egy pötty a mellbimbón: ennyiből áll Demi Rose bikinifelsője - fotók

metropol.hu

Rendkívüli intézkedést jelentettek be a tűzifát érintően

vg.hu

Erdogan húszmilliárdot kap Moszkvától, ötven páncélozott járművet küld Kijevnek

ripost.hu

Tóth Vera: Az átlagnál többet keresek

mandiner.hu

Parászka Boróka (Facebook): Világszerte azt látjuk, omlik a diktátorok és autokraták alatt a rezsim

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

mindmegette.hu

Ez történik a testeddel, ha minden nap eszel paradicsomot

ripost.hu

A legrosszabbtól tartanak az eltűnt inárcsi családanya lányai, most friss hírek érkeztek

ripost.hu

Kiderült, mennyit keres bébiszitterként Szandi lánya

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

FÜLES

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

FÜLES

Galambos Lajos reagált a volt feleségét érintő pletykákra

FÜLES

Meztelen képek? Újabb felháborító kamuhír terjed Balázs Kláriról

FÜLES

Fotó bizonyítja, egyéjszakás kalandba bonyolódott a magyar énekes

FÜLES

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért

FÜLES

Tóth Vera: Az átlagnál többet keresek

FÜLES

"Egy senkiházi b*zi vagy!" - G.w.M is beszállt a zenész háborúba

FÜLES

Kiderült, mennyit keres bébiszitterként Szandi lánya