FÜLES

Szerző Maca néni

3 napja

Futva menekültek a bérlők Demcsák Zsuzsa nevelt fiának lakásából

Durva incidensről írt egy házaspár a Leon által kezelt airbnbs lakás kapcsán.

Szerző Maca néni

Sok víz lefolyt a Dunán, mióta megismerhettük Horváth Leon nevét és nem mindennapi élettörténetét. A fiatal srác alig múlt nagykorú, amikor pert nyert a gyámhivatal ellen. 2016-ban volt először a TV2 Mokkájának vendége, ahol története annyira megérintette Demcsák Zsuzsát, hogy élő adásban hívta meg, töltse vele és családjával a karácsonyt. A műsorvezető később kijelentette, hogy fiaként tekint Leonra és jó darabig egyengette is a fiatalember útját. 

Fotó: Markovics Gabor

Leon és Zsuzsa között ma is szoros a kapcsolat, bár tény, hogy a srácnak már nincs szüksége iránymutatásra. Évek óta kiegyensúlyozott párkapcsolatban él és kedvesével több vállalkozásban is érintettek. Az egyik éppen a budapesti ingatlanok rövidtávú kiadása, amit főként Leon bonyolít az Airbnbn keresztül. 

Fotó: Airbnb

Itt bukkantunk rá egy különös bejegyzésre, melyet egy vendége írt az egyik meghirdetett lakással kapcsolatban. Az ingatlan lakóterülete ugyan nem túl nagy, de a kialakítása meglehetősen exkluzív, nem beszélve a tetőn található hatalmas teraszról, amelyről mesés kilátás nyílik az egész városra. 

Fotó: Airbnb

Nos a véleményt író vendég arra panaszkodott, hogy nem volt megfelelő a lakás tisztasága, de ami ennél is érdekesebb, hogy állítja, ő és a felesége egy furcsa incidenst követően, futva hagyták el az ingatlant és egy közeli vendéglőben kértek menedéket. Állítólag valaki "hangosan szuszogott, majd telefonon ordibált, ezért érezték magukat veszélyben és menekültek el, majd kérték a foglaló visszautalását. 

Fotó: Airbnb

Horváth Leon hamar reagált az angolul megfogalmazott vádakra és egy hosszabb üzenetben jelezte, pert fontolgat hitelrontás miatt, mivel szerinte a poszt írója nem mondott igazat sem a lakás tisztaságával, sem pedig az átélt kellemetlen incidenssel kapcsolatban. Lapunk megkereste Demcsák Zsuzsa nevelt fiát, aki párjával éppen külföldön tartózkodik, de készséggel elmondta véleményét a kialakult helyzetről. 

"A lakásról írt durván negatív vélemény, vagy inkább rágalom nagyon megviselt, hiszen ha bárki megnézi a korábbi nekünk címzett üzeneteket, jól látható, hogy kiváló értékeléseket kaptunk. Most pedig olyan színben tüntet fel az illető, mintha veszélyes lennék. Olyan valaki, akitől nem szabad kibérelni a lakásokat" - kezdte Leon, aki máig nem kapott konkrét választ a bérlőtől, hogy miért is érezte úgy, hogy menekülnie kell a lakásból. 

"Fogalmam sincs mi történhetett, de azt kétlem, hogy a vendégnek bárki elől futva kellett volna menekülnie. Sajnos nem kaptam választ, amikor megkérdeztem, hogy pontosan mi történt. A lakás tisztaságára soha nem volt még panasz korában. A takarítást egy erre szakosodott céggel végeztetjük és mindig nagyon precízen járnak el. Ezért is gondolom, hogy a panasz írója csupán nem akart fizetni és ezt a gyalázatos módszert találta ki, hogy leléphessen" - tette hozzá Leon, aki pert fontolgat az Airbnbvel szemben. 

"Az a probléma, hogy a cég nem ellenőrzi, hogy az egyes "véleményeknek" mennyi a valóságalapja, vagyis ki tudja, meddig marad fent ez a gyalázatos és valótlanságokra épülő vélemény úgy, hogy a jövőbeli vendégeink is látják. Felvettem a kapcsolatot az amerikai üzemeltetővel és amennyiben nem sikerül megegyeznünk, bíróságra viszem az ügyet. Egy az Egyesült Államokban folyó perekre szakosodott ügyvédet fogok megbízni, hogy járjon el az ügyemben. Egyáltalán nem a pénzről van szó, inkább csak szeretnék precedenst teremteni, mert az nem járja, hogy egy bérbeadó ilyen módon ki legyen téve a rágalmaknak és bárki megtehesse, hogy rontsa a hitelét" - fogalmazott lapunknak Horváth Leon

 

 

 

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezektől az országoktól várja Brüsszel az orosz gáz és olaj pótlását - elmondjuk, mindez miért lehetetlen

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megrázó helyszíni felvételek érkeztek a belvárosi épületomlásról – fotók, videó

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

metropol.hu

Tömeghalál: testek hevernek a szórakozóhelyen, mintha tánc közben a padlóra zuhantak volna – Videó!

vg.hu

Hivatalosan is csődben Oroszország. Vagy mégsem?

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

ripost.hu

Jobbik-botrány: 2 milliós fizetést ad élettársának Jakab Péter a parlamenti frakció pénzéből

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerelmet hoz a Rák jegyébe lépő Vénusz júliusban

További cikkek

FÜLES

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

FÜLES

"Elképesztő élmény volt!" - így érezte magát az America's Got Talentben a magyar versenyző

FÜLES

Magyar siker az America's Got Talentben: imádják a kutya-gazdi párost - Videó

FÜLES

„Ez a valóság, gyerekek” – így ünnepelték a magyar válogatott győzelmét a sztárok

FÜLES

Kiszivárgott: Harry herceg soha nem hoz döntést egyedül

FÜLES

Váratlanul elnyelte a víz Stana Alexandrát

FÜLES

Szivárogtatott ezt-azt a barát Csobot Adélról és Istenes Bencéről

FÜLES

Folytatódik Curtis testvérének gyilkossági ügye, ezt mondta Sz. Lajos