FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Friss hír érkezett Korda György és Balázs Klári állapotáról

Gyuri bácsi és Balázs Klári napokon belül útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk. A sztárpár mindkét tagja felépült az influenzából, de nagyon kell figyelniük, nehogy megint elkapjanak valamit. Nem is csoda, ha afféle különleges óvintézkedésekkel is védik magukat...

Hetek óta másról sem szólnak a hírek, mint hogy Balázs Klári és Korda György annyira lebetegedett, hogy ágynak estek, le kellett mondaniuk a fellépéseiket is. A páros vírusos influenzában szenvedett, ami Gyuri bácsinak a mellkasára is ráhúzódott, komoly antibiotikumos kezelésre volt szükség ahhoz, hogy újra formába hozzák az orvosok a 83 éves ­énekest. 

Készülnek a nagy bulikra

A Bors legfrissebb információi szerint a házaspár immár teljesen felgyógyult, készek arra, hogy eleget tegyenek az összes meghívásuknak, amiből persze nem kevés van...

A Korda György, Balázs Klári duó idén ott lesz az összes komolyabb zenei fesztiválon, találkozhatunk velük városi rendezvényeken, de céges partikon is. 

„Hála istennek, Gyurikám és én is makkegészségesek vagyunk újra!” – lelkendezett Balázs Klári a Borsnak. „Idén is gyönyörű helyeken lépünk színpadra, illetve az ország legnagyobb rendezvényein is: július 15-én az EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), július 22-én Debrecenben a Campus Fesztiválon, augusztus 10-én pedig a Sziget Fesztiválon találkozhatunk a közönségünkkel. Már most kaptunk híreket arról, hogy a koncertjeinkre rohamosan fogynak a jegyek, úgy néz ki, a fizetős buli­jainkon is totális telt házzal megyünk, amitől elmondhatatlanul boldogok vagyunk Gyurival. Mi olyan nagyon szeretjük a közönségünket, nem győzünk hálásak lenni, hogy milyen szeretettel fogadnak minket mindenütt” – mondta Balázs Klári.

Szoros kapcsolatban

Az énekesnőtől természetesen azt is megkérdezték, hogy a Covid utáni időszakban vajon mennyit lazítottak az eddig bevált biztonsági intézkedéseiken, nevezetesen azon, hogy immár fizikailag közel engedik magukhoz a rajongókat, vagy inkább tartják a biztonságos távolságot.

„Nos, azt nem tehetjük meg mondjuk egy egyetemi bulin, ahol 10-15 ezer fiatal van egy helyen, hogy ne fotózkodjunk senkivel. Arról nem is beszélve, hogy a közönségünkkel mindig is szoros fizikai kapcsolatban vagyunk, voltunk. De kétségtelen, hogy amióta koronavírus-járvány volt, kicsit óvatosabbak lettünk” – mondta Klári.

Fő az óvatosság!

Érthető, hogy a vírusos, járványos idők után a közönség azon részétől, akik az elfogadhatónál szorosabbra vennék a közelséget az énekes házaspárral, kissé tartózkodnak. A rámenősebbek nem árt, ha tudják, jobb, ha egyetlen újjal sem érnek Klárika 

férjéhez. 

„Igyekszünk úgy megoldani ezt a dolgot, hogy mi is biztonságban érezzük magunkat, és a közönség se érezze azt, hogy esetleg indokolatlan távolságot tartunk” – folytatja Klárika. „Vagyis lesz közös szelfi, de csak módjával. Szeretnénk ugyanis még nagyon sokáig koncertezni, ahhoz viszont egészségesnek kell ma­radnunk.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A saját kisfiát összeverő, RTL Klub-sorozatszínész új felesége utalta a gyerektartást a kisfiú anyjának

origo.hu

Lengyelországban tömegek tüntetnek egy olyan dolog miatt, amire senki nem számított

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

mandiner.hu

Reagált a kormány Navracsicsra: Ez tény és nem vélemény

ripost.hu

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Szabó Ádám exe

hirtv.hu

Tragédia a Kelenföldi Vasútállomáson

origo.hu

Drámai mentés kilenc méteres magasságból Budapesten

lakaskultura.hu

Így lesz a sötétből világos: növeld a természetes fény mennyiségét a konyhádban!

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

ripost.hu

Balhé Zuglóban: áll a bál a Paskál strand mellett

ripost.hu

Fotó a temetőből, így néz ki az olimpiai bajnok sírja

ripost.hu

Komoly tervek: erre készül a pasijával Gáspár Virág

További cikkek

FÜLES

Ide költözött a börtönből szabadult Fekete Dávid

FÜLES

Komoly tervek: erre készül a pasijával Gáspár Virág

FÜLES

Aurelio köszöni szépen, jól van a börtönben

FÜLES

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

FÜLES

Új kalandba bonyolódott Kiss Endi

FÜLES

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Szabó Ádám exe

FÜLES

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

FÜLES

A sztárokat sem kíméli a bőrrák