6 éve

Pszichiátrián kezelik a súlyosan beteg Paudits Bélát!

Újabb nyomasztó hírekkel szolgált folyamatosan romló egészségi állapotáról a színész, akinek már annyi ereje sincs, hogy egy tollat a kezébe vegyen.

Éppen egy hónappal ezelőtt beszéltünk utoljára Paudits Bélával, aki akkor elárulta: 40 kilót se mutat már alatta a mérleg, lebénult, és hangja is alig van. A Macskák egykori sztárját többek között súlyos gyomorbetegség, gyógyíthatatlan gerincprobléma, szívbetegség és érszűkület is kínozza. Elviselhetetlen fájdalmai vannak, ráadásul az elmúlt hetekben még rosszabb lett az állapota.

"Semmit sem javultam! Lapos kúszásban fogok menni a temetőbe hamarosan. Az akupunktúrás kezelés nem használt, már nincs semmi reményem.

Hordanak a pszichiátriára, ahol az orvos a múltkor felírt nekem egy olyan gyógyszert, amivel képes vagyok pár órát aludni. Kibírhatatlan fájdalmaim vannak. Ráadásul felfekvésem is lett: szinte kilátszik a farcsontom. Borzasztóan szenvedek

- árulta el a %RIPOST%-nak szomorúan a színész, aki már nem bízik abban, hogy valaha meggyógyul. Mint elmondta: azt reméli, nem tartanak már soká kínjai.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!