SPORT

Király Gábor milliókat kaszál a macinacival

A fél világ válogatott kapusunk szürke mackónadrágjáról beszél, így nem csoda, hogy szurkolók tömkelege igyekszik beszerezni magának egyet a védjeggyé vált, saját márkás darabból. De ez jelenleg lehetetlen...
  • Szerző: Buster

Az önszerveződő "macinacis" nap szépen hozott a konyhára Király Gábornak, aki miközben az Eb-n véd parádésan, talán nem is tudja, hogy gyakorlatilag hiánycikké vált itthon emblematikus ruhadarabja. Alig pár nap alatt a teljes készlet elfogyott Király webshop-jából, de az érdeklődés nem csökken. A Bors információi szerint eddig ezer darabot adtak el, ami a nyolcezer forintos árral számolva, 8 milliós bevételt jelent.

Szombathelyen több bankban például mindenki így ment dolgozni. Olyan óriási volt az érdeklődés, hogy csütörtökön az utolsó darab is elfogyott.

"Miután piacra dobtuk a terméket, volt egy érdeklődési hullám, de persze a torna óta indult be igazán az árusítás" - árulta el a Borsnak Horváth Nóra, a Király Gábor kapusiskola sajtóreferense, aki közölte, néhány napon belül megérkeznek az új nadrágok, így aki elkésett a vásárlással, hamarosan beszerezheti a kényelmes, praktikus és persze legendás mackónadrágot.

És ezeket olvastad már?