SPORT

Így foszd ki a fogadóirodákat az Eb alatt!

A magyar válogatott jó szereplésével óriási pénzeket lehet kaszálni. 2004-ben a görögökön, idén a Leicester City-n buktak óriásit a fogadóirodák. Ezerszeres pénzt is lehet nyerni!
  • Szerző: acf

Június 10-én, pénteken kezdődik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság. A fogadóirodák már előre dörzsölik a tenyerüket, hogy a nyáron is szurkolók millió herdálják el náluk a pénzüket. Viszont olykor-olykor előfordul, hogy óriásit buknak a bukmékerek.

A 2004-es Európa-bajnokságon a görögök győzelmére senki nem számított. A bukik 150-szeres pénzt fizettek azoknak, akik arra tették a pénzüket, hogy megnyerik a tornát. A döntőt követően nem csak Cristiano Ronaldo sírhatott, hanem a fogadóirodák is: óriási veszteség érte őket.

Idén Angliában született óriási meglepetés, a Leicester City a Premier League élén végzett. A kiscsapat sikere akkora szenzáció volt, hogy korábban 5000-szeres (!) pénzt fizettek annak, aki volt olyan merész, hogy a Ranieri-csapatra fogadott.

Jól fizet a magyar csoda

A 2016-os Európa-bajnokságon a többség francia, német vagy spanyol győzelmet vár. De miért ne születhetne most is meglepetés? A magyar válogatottat mindenki esélytelennek tartja, így megérheti Bödéékre tenni egy kis pénzt.

Ha Magyarország megnyerné az Európa-bajnokságot, az 300-szoros pénzt fizetne, azaz egy ezresből már használt autóra elegendő pénzt is lehet keresni. Optimisták arra is fogadhatnak, hogy a magyarok minden csoportmeccset megnyernek, és kilenc ponttal megnyerik a csoportot. Ez 80-szoros pénzt jelent.

Ha valaki unja azt, hogy minden Thomas Müllerről, Cristiano Ronaldóról szól, és bízik a magyar támadókban, akkor félelmetes pénzt lehet összeszedni. Ha Böde Dániel lesz a gólkirály, akkor az 1000-szeres pénzt jelent, de Szalai Ádám feltámadása is 260-szoros pénzt érne.

Nikolics Nemanja idén gólkirály lett Lengyelországban, ha Franciaországban is az lesz, akkor az 610-szer pénzt fizet. Ez azt jelenti, hogy 1700 forintból már milliomosok lehetünk.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?