Létrehozva: 2023.09.24.

Mindörökké harc: Ezek a csillagjegyek gyűlölik egymást

Ezek a csillagjegyek egyszerűen utálják egymást, jobb, ha nem is erőltetik a barátkozást.

Vannak olyan csillagjegyek, akik ki nem állhatják egymást, teljességgel összeférhetetlenek, folyton feszültség van közöttük, és ha belemennek egy-egy élethelyzetbe, akkor dúl közöttük a harc. Jobb, ha inkább elkerülik egymást, pedig nem ritka, hogy a sors egy időre összehozza őket. Kik ők, és miért kapják ezeket a harcias feladatokat, most megtudhatod.

Two,Women,Fight.,Angry,Women,,Looking,At,Each,Other,With
Fotó: pathdoc / Shutterstock.com

Kos-Skorpió

Ők tuti nem lesznek a legjobb barátok!  Ezt máris felejtse el mindenki! Közöttük alapvetően a szexuális energiák tombolnak. Bár lehetne szenvedélyes kötelék közöttük, de ez nagyon ritka. Inkább esnek egymásnak, mert valahogy képtelenek közös nevezőre jutni. A Skorpió lelkizne is néha, ezzel a Kost az őrületbe kergeti. Kettőjük kapcsolata a gyűlöletig képes fajulni, jobb, ha nem szervezünk nekik vakrandit. Nem lesz belőle kellemes találka.  Jobb a békesség, mielőtt hajba kapnak! 

Rák-Nyilas

Olyannyira egymás idegeire mennek, hogy jobb, ha társaságban távol ülnek egymástól. A Rák életének értelme a folytonos családi összhangon és harmónián van, a Nyilas pedig csak a kalandokról és játékról álmodozik. Annyira más világban élnek, hogy ha nézeteik miatt összekülönböznek, akkor bizony abból komoly harc kerekedik. Nem akarják megérteni a másik nézőpontját, hiszen nem is értik, hogyan lehet úgy élni, ahogy a másik elképzeli, és teszi. Nem szabad őket egy esküvőn egymás mellé tenni, pár pohár bor és nem lesznek a legnagyobb cimbik, de a bulit simán kinyírják. Nagyon ritka az is, hogy az életben egy párt alkossanak. Akkor biza van mit fejlődjenek együtt!

Oroszlán-Szűz

Szinte elképzelhetetlen, ahogy egy Oroszlán ünnepelteti magát, a Szűz pedig erre totál fittyet hány. Ha pedig mégis valamiért beszédbe kezdenek, annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Az Oroszlán szeretné a Szűz figyelmét, az pedig analizál mindent, amit észlel, ebből nemcsak egymás melletti elbeszélés kerekedik, hanem még akár dominancia harc is. Ha az ember szeretné ezt a galibát elkerülni, távol tartja két ismerősét, ha lehet. Ha pedig ő maga született az egyik jegyben, jobb, ha tudja, hogy egy ilyen találkozás nagy kihívásokat rejteget. Az biztos, hogy személyiségük fejlődéséhez hozzájárul, ha megtanulnak egymással egy húron pendülni. 

Bak-Halak

A Bak racionális elképzelései mellett a Halak egy mesevilágban létezik. Olyan, mintha nem lenne közös pontjuk. De ha elkezdenek rivalizálni, abból jó nem sülhet ki. A Bak törtető, erős egyéniség, akiknek az egója sokszor az egekig ér, a Halak pedig bár megy a saját útján, de érzi, amikor a másik beleáll. Amikor piszkálja, vagy egyszerűen csak másolja azt, amit tesz. A Baknak nem esik jól, amikor a Halak ignorálja, pedig jobb, ha inkább egy egészséges távolságot tartanak. Rengeteg düh ébredhet mindkét emberben, nem ők a legjobb párosítás az életben, ez egészen biztos. Kettőjük között még az irigység is elég erős, de mindenki maga találja ki, hogy vajon, kinek a részéről!

 

 

 

 

 

 

Two,Women,Fight.,Angry,Women,,Looking,At,Each,Other,With
Fotó: pathdoc

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ónos eső miatt adott ki riasztást a meteorológia

origo.hu

Órák alatt 1,24 milliót keresett az Onlyfans-modell

metropol.hu

Szoboszlai fantasztikus hírt kapott, ezt üzente a nagy napon

hirtv.hu

Visszatért Kijevbe és nagyon elégedett Alex Soros

ripost.hu

„Gyomorforgató...” - lázadnak az RTL nézői, nem kérnek többet az új műsorból

vg.hu

Ónos eső miatt riasztást adtak ki három vármegyére, a fővárosban egyelőre havazik

origo.hu

Oroszország megindította a háborút eldönthető támadást, elképesztő pusztítás várható

mandiner.hu

A fiatalok pénzügyi forradalma - okos döntésektől a gazdag jövőig

ripost.hu

Óriási a baj, harmadfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

life.hu

Fontos nyomelem, amely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ezek lesznek a 2024-es év legsikeresebb csillagjegyei

EZO

Ez a három csillagjegy még decemberben átadja magát a szerelemnek

EZO

Figyeld ma az eget, hihetetlen csillagesőre számíthatsz

EZO

Érkezik az újhold ez a három csillagjegy szinte teljesen újjászületik

EZO

Ezek a csillagjegyek lapátolni fogják a pénzt 2024-ben

EZO

Íme, az Ikrek éves horoszkópja: ez vár rád 2024-ben

EZO

Íme, a Kos éves horoszkópja: ez vár rád 2024-ben

EZO

A Bika éves horoszkópja: ez vár rád 2024-ben