3 hónapja

Visszalép a Plútó a Bakba: ennek a 3 csillagjegynek borul a bili

Drasztikus változásokat hoz a Bakba visszatérő Plútó. Ráadásul június 11 és 2024 január 20 között még itt fog tartózkodni. Három csillagjegynek ez a jegyváltás most nagy zavart okozhat az életében.

A Plútó energiája sokak számára sokkoló lehet. Nem simogat meg senkit ez a váltás. Június 11-én visszalép a Bakba, ismét megmutatja, hogy bár rombol, mégis értünk teszi ezt. Felhívja a figyelmet azokra a dolgokra, melyeket ki kell tisztítani, amin változtatni kell, ha ezeket nem teszi meg az ember magától. 2024 január 20-ig tartózkodik itt, és másnap lép vissza a Vízöntőbe. A mostani váltásnál nagy hatással lesz három csillagjegyre, melyeket a Merkúr energiája is befolyásol most.  Talán egy kis enyhítést hoz arra, hogy a változásban hamarabb megláthassák azt, miért történnek a dolgok. Tudatosságra, felelősségvállalásra és nagy figyelemre lesz szükség. Ezzel a három csillagjeggyel nem fog finomkodni a Plútó, megmutatja és felforgatja benne és körülötte azt, ami még nagyobb változásért kiállt. Te közéjük tartozol?

Pluto,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Fred Mantel / shutterstock

Rák

A sors olyan embereket küld feléd, akik túl kritikusak, kioktatnak és ez téged erősen zavarhat. Ha hagyod magad felforgatják a magadról alkotott képet. A változáshoz jó, ha tudatosítod, hogy ki vagy te és mit szeretnél, így a lehetetlennek tűnő helyzetekből is ki tudod hozni a legjobbat. A pillanatnyi sokkos állapot még a visszájára fordulhat. Lehet egy ellenséges kapcsolatodról kiderül, hogy egy lehetséges szerelem van kibontakozóban. De vigyázz, hogy belemész-e egy titkos, tiltott szerelmi viszonyba, vagy sem. Ne okozz magadnak és másoknak fájdalmat és csalódást.

Nyilas

A Plútó energiái  dilemmát okoznak, és nem tudod eldönteni, hogy önmagadra vagy valaki másra hallgass. Ez a belső feszültség kegyetlen módon kiborítja a bilit. Légy józan, ne kergess illúziókat. Nagyon figyelj oda ebben az időszakban a pénzkezelésére is. Gyere le a földre és fontold meg, hogy a saját utadon, a karrierben, mi az ami fontos neked, és mi az, amit a külvilág visszajelez. Ez a különbség most elég nagy, de a változtatás lehet sokkal kisebb, mint gondolnád. Ha nem jössz rá és nem módosítasz, akkor a Plútó megteszi helyetted. Légy gyakorlatias, mielőtt pénzt veszítesz. Ne gyárts most elméleteket, nincs rá idő.

Vízöntő

Bár március 23-án a Plútó már a Vízöntőbe lépett, de június 11-én visszakozik a Bakba. Ismét sokkoló lehet számodra ez a mozgás. Nem veszed már ugyanúgy magadra a történéseket, de valószínű most is megvisel. Teljesen tisztába vagy azzal, hogy a fejlődésed nem állhat le és ha nem tisztogattad ki rendesen a környezeted, akkor majd a Plútó megteszi helyetted. A Merkúr azért megfogja a kezed, melléd áll, és segít visszazökkenni, egyensúlyba hozni. De ettől  a kapcsolataid még mindig rendezés alatt leszek. Az új életstílusod tetszik neked, de ez magával hozza, hogy más emberek kerülnek hozzád közel. Kicsit drasztikus lépésekhez folyamodik a Plútó, ne aggódj, hosszú távon ez neked nagyon jó lesz!

Forrás: Astronet

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Valami nagyon nem stimmel Jennifer Lawrence arcával - fotó

origo.hu

Szexi képek kerültek elő Jennifer Anistonról

borsonline.hu

Egyre nagyobb a baj: megszólalt az Aldi főnöke, nagy változás jöhet

magyarnemzet.hu

Zaharova elárulta, kik állhatnak a szevasztopoli támadás mögött + videó

metropol.hu

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

mandiner.hu

Hoppá: Németország és Franciaország gyors uniós belépést ígért Ukrajnának, ha segítenek nekik megbuktatni a jelenlegi lengyel kormányt

origo.hu

A pornómodell Molnár Anikó most meztelen fürdőzésről mutatott fotót

travelo.hu

Már épül az Alpok 1800 m magas hegyei alatt futó rekordalagút

ripost.hu

50 millióért árulják Zámbó Jimmy egykori nyaralóját

ripost.hu

Kiderült, miért szakíthatott Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni

life.hu

Mozgásszervi panaszok? A BMM ortopéd és reumatológus szakorvosai segítenek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Kapaszkodj, ennek a 4 csillagjegynek gyermekáldást ígér az ősz

EZO

Ne most ugorj fejest! Ezt a négy csillagjegyet óvatosságra inti a hátráló Jupiter

EZO

Ez a négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb szeptemberben, a kínai horoszkóp szerint

EZO

Őszi romantika: erre a 4 csillagjegyre gyorsan rátalál a szerelem

EZO

Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp, mutatjuk, kinek fordul a sorskerék

EZO

Mindörökké harc: Ezek a csillagjegyek gyűlölik egymást

EZO

Ők a legszerencsésebb jegyek a kínai horoszkóp szerint

EZO

Ne keresgélj tovább, ők a leghűségesebb csillagjegyek