EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Angyalhoroszkóp: Ezt üzeni az őrangyalod februárra

Az angyalok energiájukkal azért vannak jelen a földön, hogy utat mutassanak, segítsenek vezessenek, és védelmezzenek. Most megtudhatod mit üzen az őrangyalod februárban.

Szerző Sors Edina

Kos

Az őrangyalod azt üzeni: ne feledd a vonzás törvénye a jelenlegi helyzetedben is nagy segítségedre lesz. Az aggodalom és a panasz, csak lehúz és egy spirálba ránt, így gondolataid emeld meg az angyalod segítségével, hogy azt kapd az élettől, amire vágysz. Képzeleteidben lásd, hogy a kellemetlen helyzetet már meg is oldódott.

 

Bika

Fontos útkereszteződéshez ért az életed. Figyelj oda ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, álmaidra, és a hangokra. Ezek őrangyalod segítő és szeretteljes üzenetei, melyek cselekvésre, változásra öszetönöznek. Angyalod gondoskodik rólad, érezd magad biztonságban, miközben követed isteni útmutatását.

Ikrek

Az egészuniverzumban energia egyensúly van. Így az életben is. Figyelj arra, hogy ezek az energiák a te életedben is egyensúlyban legyenek. Ha adsz, kérni is tudj, és fordítva. Engedd az energiák szabad áramlását. Ez a februári üzeneted őrangyalodtól.

Rák

Bízz belső hangodban, belső tanítódban. Minden tudásnak a birtokában vagy ahhoz, hogy helyes úton járj. Bízz megérzéseidben, őrangyalod a szíveden keresztül vezzet utadon.

Oroszlán

Őrangyalod azt tanácsolja, hogy kapcsolódj össze békés belső központoddal, hallgass lelked valódi bölcsességére. Ekkor igazi önmagad vezérli döntésedet. Így új nézőpontból láthatod életedet.

Szűz

Igazán áldott vagy, képes vagy igazán megnyitni, kitárni szíved a szeretetnek. Ez összekapcsol másokkal, és arany hidat épít közétek. Februárban rengeteg pozitív energiát adsz és kapsz. Különleges szerencsét hoz neked ez a hónap.

Mérleg

Őrangyalod arra inspirál, hozz döntést , merre szeretnél haladni az életedben. Segítségedre lesznek az égiek, de csak akkor, ha pontosan megfogalmazod, mi az ami igazán boldoggá tenne. Fordulj befelé, meditálj, mert csak nyugalmi állapotban hallod meg az őrangyalod sugallatát.

Skorpió

Keresed az utad, a helyed a világban. Légy nyugodt, a válaszokat megkapod őrangyalodtól , nyugalmat és boldogságot hoznak majd. Égi ajándékként érkezik hozzád a megoldás az élethelyzetedre.

Nyilas

Nagyon szeretsz adni, ezért szeretnek téged az égiek. Most arra kérnek, hogy foglalkozza magaddal is többet, gondolkodj a testi-lelki jó közérzetedről. Akkor tudsz adni, ha te is töltekezel valahonnan.

Bak

Őrangyalod azt üzeni, hogy légy kitartó és türelmes. Minden változás hamarosan beérik az életedben, és a javadat fogja szolgálni. Nyisd meg a szíved a változás felé, megérdemled a boldogságot.

Vízöntő

Új élmények érnek, és képes vagy nyitott szívvel és lélekkel befogadni a tapasztalatokat. Őrangyalod melléd küld valakit, aki a földi segítőd lesz, vagy segít ráébredni, hogy mindig is melletted volt.

Halak

Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, és most nagy szükséged van rá,hogy megtisztítsd magad olyan energiáktól, amelyeket esetleg magadba szívtál. Őrangyalod segít ebben. Vonj védőpajzsolt magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit is: szellőztess ki alaposan és gyújts fehér színű gyertyát.

Forrás: astronet.hu

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő bénázás: az évszázad egyik legnagyobb potyagólját hozta össze a válogatott kapus - videó

origo.hu

Nagy döntést hozott Csobot Adél és Istenes Bence

borsonline.hu

Özvegy nőt szeret Körtvélyessy Zsolt: Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel

mandiner.hu

Íme a NATO-tagállam, amelyik beismerte: nem képes megvédeni magát!

ripost.hu

Kiderült Körtvélyessy Zsolt utolsó kívánsága

vg.hu

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

origo.hu

Pár héten belül másodszor tartóztatták le a részegen tomboló tévésztárt

travelo.hu

Hó lepte be a kaktuszokat Észak-Amerika legforróbb sivatagában

ripost.hu

Nagyot nőtt Berki Krisztián gyönyörű kislánya – Fotó

ripost.hu

Mi történt? Csonka Pici házasságról beszélt egy gyönyörű színésznő társaságában - Fotó!

ripost.hu

Nyilvánosságra kerülnek az elvált magyar politikus kínos Tinder-randijának részletei

mindmegette.hu

Gáspár Bea répatortamuffinját ne hagyd ki húsvétkor – mutatjuk a receptet!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez a három csillagjegy ragyogni fog a szerelemtől áprilisban

EZO

Jön az évtized legfontosabb asztrológiai eseménye: jegyet vált a Plútó

EZO

Ennek a három csillagjegynek lendületet és újrakezdést ígér a Kos újhold

EZO

Íme a toplista, ezek a legszexibb csillagjegyek

EZO

Ennek a csillagjegynek ma egy fontos kérdésben kell döntést hoznia

EZO

Így vonzd be húsvétkor a szerelmet és a szerencsét az életedbe

EZO

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

EZO

Hűséges férjet szeretnél? Ezekkel a csillagjegyekkel örökké tart a szerelem