EZO

Szerző Sors Edina

1 hete

Ez a 3 csillagjegy új életet kezd márciusban, te köztük vagy?

Márciusban a Szaturnusz bolygóé lesz a főszerep. 29 év után jegyet vált, és nem kímél senkit. Ennek a három csillagjegynek igazi újdonságot ígér a sorsbolygó.

Szerző Sors Edina

Március 7-én  jegyet vált a Szaturnusz és a Halakba lép. Innentől kezdve az élet nem lesz egy sétagalopp. A tudatosság vizsgája elindul. Kiderül, hogy állsz az élethez, önmagadhoz, másokhoz és mit értesz a karmából. Ne legyenek illúzióid, ezt a változást senki nem ússza meg, az, hogy melyik életterületedet érinti leginkább az attól is függ, mi történt az elmúlt években. Figyelj befelé, indulj el egy belső úton, nagy segítség lesz számodra. Ezek az energiák három csillagjegyre lesznek a legnagyobb hatással, új élet kezdetét jelentheti számukra. Te közöttük vagy?

Saturn,Rings,Explosion,3d,Illustration,3d,Rendering
Fotó: cristiano tomazzolli / Shutterstock

Ikrek

Számodra ez a fontos jegyváltás márciusban azt jelenti, hogy nem maradsz ki egy kardinális változásból. Komolyabb, több felelősséggel járó feladat vár rád. Legyen ez a vállalkozásod területén, vagy éppen az állásodban. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura, ami arra is felhívja a figyelmedet, hogy szedd össze magad, és oszd be az időd, légy pontosabb! Ha nem teszed, kénytelen lesz az élet csavarni rajtad, vizsgázhatsz is előbb, de magadtól is kezdhetsz tiszta lapokkal. Vége az Ikrek szétszórt gondolkodásának, új életedben a sors a fókuszt mutatja meg. Ez hihetetlenül emelni fog téged és ha ügyesen oldod meg, évekre kiegyensúlyozott leszel a munkád és az anyagi javak területén.

Szűz

A Szaturnusz március 7-i váltását majd a Jupiter májusi 16.-i váltása teszi erőssé és tartóssá. De maradva a márciusi újdonságnál, számodra a párkapcsolat terén érkeznek a változtató energiák. Pároddal összeköltözhetsz, még az esküvő és a gyermekvállalás is képbe kerülhet. Ez persze közös döntés. De bármilyen fontos újdonság is beléphet az életedbe, ami ezt a területet varázsolja újjá. Ha pedig szingli vagy, akkor ez az időpont azért fontos, mert a nagy sorsbolygó sorsszerű találkozást ígér. Nem biztos, hogy rögtön észreveszed azt, aki érkezik az életedbe, de idővel tisztán fogod látni, hogy mellette más az életed. Májusban mindez el is mélyülhet, ha pedig nem, akkor május lesz az az időpont, amikor egy másik embert dob eléd az élet. Egy biztos, vége a langyos víznek a magánéletedben. 

Halak

Szaturnusz 29 év után lép be a Halakba. Elindul egy 2,5 éves ciklus számodra. Ennek hatására elcsendesedsz, megkomolyodsz, sokszor fogsz az élet nagy kérdésein ábrándozni. A külvilág nem is fog mindig megérteni, a párod pedig furcsálhatja, hogy hosszú évek után leállsz a nagy pörgéssel, nem akarsz mindent egyedül megoldani, és nem kívánkozol nagy társaságokba. Számára tedd nyilvánvalóvá, hogy jól vagy. Ez a belső változás új embereket vonz az életedbe, más dolgok lesznek első helyen. Lelassulsz, türelemmel leszel mások irányába is. Segítsége lehetsz az embereknek, legfőképpen, szellemi és érzelmi téren. Elmúlik a feszültség, vége a pattogásnak és rohanásnak az életedben. Legyen a belső mosoly és a béke a társad. Ha mégis próbák elé állít az élet, ne csodálkozz, ha a türelmeddel játszik majd.

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek

origo.hu

Megdöbbentő döntést hozott meg a Lidl, erre senki nem számított

metropol.hu

Magánnyomozóval keresteti eltűnt fiát a kétségbeesett édesanya

hirtv.hu

Paláver: Donáth Anna hadat üzent Gyurcsányéknak: „Hazudnak reggel, délben, meg este”

metropol.hu

Nincs vége: ezzel a sportolóval hozták össze Tápai Szabinát

hirtv.hu

Grandiózus előadással kezdődött az idei karnevál Velencében

origo.hu

Drogos, alkoholista világsztárok, akik még dicsekszenek is ezzel

mindmegette.hu

Ezt a desszertet imádja Tóth Gabi tündéri kislánya - fotó!

ripost.hu

Meghalt a buszon felejtett óvodás, a sofőr mégsem kér bocsánatot

ripost.hu

Vérben úszik az angyalföldi hotel: ukrán férfi a leszámolás halálos áldozata

ripost.hu

Mi jöhet még? Ismét hírbe hozták Tápai Szabinát

ripost.hu

Nagy az aggodalom: Szabó Zsófi szerelmétől féltik Miller Dávidot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

EZO

Érkezik a telihold: ennek a 4 csillagjegynek szembe kell néznie a valósággal

EZO

Ezekre a csillagjegyekre nehéz döntés vár vasárnap

EZO

Ezek a csillagjegyek tavasszal megismerik a legnagyobb szerelmüket

EZO

Érkezik a pénz februárban, ezeknek a csillagjegyeknek szerencséjük lesz

EZO

Angyalhoroszkóp: Ezt üzeni az őrangyalod februárra

EZO

A horoszkópod megmutatja, hogy élsz túl egy durva szakítást

EZO

Flört a levegőben: ennek a 3 csillagjegynek félrelép most a párja

EZO

Csillagjegyed megmutatja, ki a te tökéletes lelki társad