EZO

Szerző Sors Edina

2 napja

Ennek a 4 csillagjegynek őrületes fordulatot hoz a február

Egy kis csavar az év elejére: változásokkal kecsegtetnek az energiák.

Szerző Sors Edina

Februárra már beindulnak a bolygók, a Mars és a Merkúr is egyenesbe fordul. Többen változáson mennek keresztül, de ennek a négy csillagjegynek kifejezetten nagyobb fordulatot ígérnek. Te közéjük tartozol?

Droste,Effect,Background.,Abstract,Design,For,Concepts,Related,To,Astrology
Fotó: Paolo Gallo / shutterstock

Kos

Ha nem vigyázol, intést kaphatsz az élettől. Fenekestől fordulhat fel az életed, ha nem veszed tudomásul, hogy nem egyedül vagy a világon. Itt az ideje, hogy segíts másokon, ne csak a saját javaidat vedd alapul. Fontos mások szükséglete is, ha nem adakozol eleget, az élet veszi el tőled. Bizony, ott van annak lehetősége, hogy átmenetileg a földre teperjen az élet. Ha nem figyelsz erre, akkor busás árat fizetsz érte. Jobb, ha meg is kérdezed a hozzád közel állókat, miben lehetsz a segítségükre. Még az üzleti életben is anyagi problémáid lehetnek. Sorsfordító és tanító lesz számodra a február. Ne csüggedj, ha átmész a vizsgán, ismét jobb időszak következhet. 

Oroszlán

Most telt be a pohár! A munkahelyeden folyamatosan a nyakadba varrnak már mindent, és nem is szereted, amit csinálsz? Érthető, ha felmerül benned, hogy továbbállj. Ha van még némi remény a változtatásra a jelenlegi helyeden, akkor is csak átmeneti a megoldás. Forgószélként érkezik a lehetőség, tálcán kínálják az égiek. Ne csodálkozz, ha utadra tesznek és persze a te döntéseid is fontosak, de végre a helyére kerül a karriered. Nagyon régóta nyitott benned a kérdés, hogy mit is kéne csinálni és hogyan. Mi a te feladatod ebben az életben? Itt az ideje, hogy megvillantsd a tehetséged, végre elfoglald a királyi helyed! 

Szűz

Február közepén a telihold hatására hivatásod kapcsán érhet nagy hatás. Ne csodálkozz rajta, ha megfordul veled a világ. Nem lehetsz folyton pártatlan, itt az ideje az állásfoglalásnak. Szeretnél kimaradni a munkahelyi konfliktusból, de ez most kivételesen nem fog menni. Hiába akarod racionálisan megoldani, ebben most az érzéseidre érdemes hallgatni. Ne gyere ki a végén vesztesként, és ne seperd a szőnyeg alá a helyzetet. Káosszá vállhatnak így a napjaid, kibillenhetsz az egyensúlyodból. Nem a betegállomány a megoldás, hanem az, hogy szembenézel azzal, mire vágysz.  A guillotine nem a te fejed felett lebeg, de a viharból nem maradhatsz ki. Vigyázz, ne érintse ez minden más életterületed. El fognak csendesedni a kedélyek, de a végére te is más emberré válsz. 

Skorpió

Megerősödik a kommunikációd ebben a hónapban. Jobban kifejezed, mit szeretnél, és a munkában is nagyon jól fogod ezt hasznosítani. Teljesen felforgatja a február az anyagi helyzetedet: tuti te leszel az, akit előléptetnek, vagy máshonnan jutsz előre ezen a téren. Persze figyelj oda, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Az ugyanis a kollégáidban ellenszenvet válthat ki. A pénz szagától sem kell elájulnod, jobb, ha inkább megtanulod ügyesen kezelni. Értékelni fogják a munkádat, teljesítményedet, az elismerés is jól jön a karrieredben. De jó, ha ezek az energiák a helyükre is kerülnek. Ha ügyes vagy, akkor kölcsönös megértésben munkálkodhatsz a főnököddel és a kollégákkal.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

A neve miatt támadják Berki Mazsit, miután lebukott az új barátjával

metropol.hu

Felháborodtak a diákok is! Az Eötvös Gimnáziumban nyílt titok volt, hogy jó pénzért be lehet kerülni - A METROPOL FELHÍVÁSA A SZÜLŐKHÖZ ÉS A DIÁKOKHOZ

borsonline.hu

Eltűnt az X-Faktor egykori sztárja, már a holttestét keresik a rendőrök

vg.hu

A számok megmutatják, mi lett a katásokkal, és miért volt szükség a törvénymódosításra

ripost.hu

Újabb pofont kapott Mazsi: Berki neve nem méltó hozzád!

vg.hu

Három nappal korábban érkezik a februári nyugdíj és a 13. havi is

origo.hu

Putyin üzent: egyetlen utasítás kell a békéhez

travelo.hu

Egy apró magyar községben készült lenyűgöző fotót választott a “Nap képének” az NG

life.hu

Úton egy fenntarthatóbb jövő felé(x)

ripost.hu

Kasza Tibi elárulta havi fizetését: sokkot kaptak a TV2 stúdiójában

ripost.hu

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a szórakozóhely elé: egy 16 éves lány az életéért küzd

life.hu

A sport és a menstruáció: így hatnak egymásra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

EZO

Ezek a csillagjegyek tavasszal megismerik a legnagyobb szerelmüket

EZO

Érkezik a pénz februárban, ezeknek a csillagjegyeknek szerencséjük lesz

EZO

Itt a Nyúl éve, 3 csillagjegynek mesés összeg ütheti a markát

EZO

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb feleségek

EZO

Megérkezett a pénteki horoszkópod, izgalmas lesz a hétvége

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek élete legnehezebb éve lesz 2023

EZO

Ez a 3 csillagjegy új életet kezd márciusban, te köztük vagy?

EZO

Szerencsés csillagjegyek, akiket februárban megjutalmaznak az égiek