2 hónapja

Váratlan szerencse és boldogság: ez a 3 csillagjegy a napéjegyenlőség nyertese

Különleges nap vár ezekre a csillagjegyekre: úgy fest, most megfoghatják az Isten lábát. A napéjegyenlőség energiái nem csupán változást, de hatalmas szerencsét is hoznak számukra.

A szeptember 23-án, pénteken esedékes őszi napéjegyenlőség a megújulásról fog szólni a csillagok szerint, hiszen a Hold a Szűzbe lép szeptember 23-án, és ezzel letehetjük a régi terheket, hogy bejöhessenek az új, régen várt dolgok az életünkbe. Minden csillagjegyre hatással lesznek ezek a különleges energiák, de a többség számára a változás még várat magára, hiszen a napéjegyenlőség alatti bolygóállások csak a kezdőlökést adják meg. Nem így lesz ez három csillagjegy esetében, akik azonnal érezni fogják a változást. 

Fotó: Shutterstock

Kos

A siker sokkal közelebb van, mint hinnéd! Meglehet, hogy eddig nem úgy festett, hogy a közeljövőben learathatod a munkád gyümölcsét, mindez azonban a napéjegyenlőség után nem csupán elérhetetlen álom lesz: legyen szó jobb munkalehetőségről vagy pénzről, bőségesen megjutalmazza a sors az erőfeszítéseidet. Olyan fordulópont következik az életedben, ami nem csupán a pénzügyeidre és a munkádra, de a családi, szerelmi kapcsolataidra is pozitív hatással lesz.

Ikrek

Eddig csak egy kis bepillantást nyerhettél a vágyott, új életedbe, a retrográd Merkúr azonban szeptember 23-án megadja számodra az erőt, hogy be is léphess. Olyan gyorsan fognak pörögni az események, hogy alig tudsz lépést tartani velük – de érdemes néha megállni egy-egy percre, és átgondolni, figyelsz-e a szeretteidre, hiszen a nem megfelelő kommunikáció miatt lehetnek súrlódások. A napéjegyenlőség alatt szárnyakat kap a kreativitásod és a fantáziád, olyan döntéseket is meg mersz hozni, amikről eddig nem álmodtál. A kisugárzásod nem hagyja hidegen a külvilágot: ha még egyedül vagy, könnyen lehet, hogy most toppan be az életedbe a szerelem.

Szűz

Számodra a változás nem kívül, hanem belül fog bekövetkezni, méghozzá olyan erővel, hogy bármire képes lehetsz, ha a napéjegyenlőség alatt befelé figyelsz. A belső erőd egyre nő, és ezzel a kapcsolataid minősége is javulni fog. Sokkal optimistábban, derűsebben látod majd a világot, ami jó alapja egy új élet kezdetének. Azok a terveid, melyekről eddig félve fantáziáltál, vagy kifogásokat kerestél arra, miért nem kezdted el megvalósítani őket, hirtelen új megvilágításba kerülnek, és úgy fogod érezni, minden lehetséges és mindenre van megoldás. Ez pedig fenekestül felforgathatja az életedet az elkövetkező hónapokban. A változás érinti a szerelemről, leendő vagy már meglévő társadról alkotott eszményképedet: úgy fogod érezni, nem baj, ha nem tökéletes a másik, hiszen mindannyiunknak vannak hibái. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!