EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Ez a négy csillagjegy totál azt hiszi, hogy csak körülöttük forog a világ

Hihetetlen, mennyire képes néhány csillagjegy magából kiindulni. Azt hiszi, hogy ő a világ közepe! Te közöttük vagy?

Szerző Sors Edina

Ez a négy csillagjegy meg van győződve arról, hogy mindenképpen főszerepet kell játszaniuk a saját életükben. Túlzott jelentőséget tulajdonítanak saját maguknak. Mintha az életben egy különleges főcímdaluk lenne, amit természetesen saját maguknak írtak. 

Droste,Effect,Background.,Abstract,Design,For,Concepts,Related,To,Astrology
Fotó: Shutterstock

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, te tudod a legjobban, hogy bizony azt érzed: neked minden földi jó és luxus jár. Ez persze nem baj, de mindenki másnak is jár. A bőség létezik a világon, lehet belőle meríteni. De a folytonos feltűnés és színpadiasság, a folytonos elvárás, hogy mindenki alkalmazkodjon hozzád, az már egy kicsit bonyolultabb ügy. Bár nem fitogtatod folytonosan vagyonodat, mégis többen is maguk fölé emelnek. Nem feltétlenül kérkedsz mindennel, de eléred, hogy úgy tűnjön, hogy körülötted forog a világ. Igaz ez? Nem versenyzel aktívan a figyelemért, viselkedésed mégis sikít a figyelemért, a főszerepért.

Oroszlán

Bele sem gondolsz, hogy főszereplő vagy az életedben, elég, ha meggyőződéssel hiszed, hogy mindenki más csak mellékszereplő lehet. Természetednél fogva merész, őszinte és önálló vagy. De bizony sokszor "vadászol" mások bókjaira, hiszen előfordul, hogy az önbizalmad kisebb a kelleténél. Így keresed a pillanatot, hogy észrevegyenek. Sokat teszel azért, hogy a középpontban legyél. Meg vagy róla győződve, hogy ez aztán biztosan jár neked. Imádod a feltűnést, így a divatot is, és a szép külsőt. Sokat teszel is érte. Ez nem kétség. Olyan szakmát választasz, amiben ezt megélheted. 

Nyilas

Tuti kilógsz a sorból, olyan tevékenységet vagy kalandot keresel, amiben nem adod át a főszerepet másnak. Világodból indul ki mások működése. Szeretsz főnökösködni is. Meglehetősen sznob vagy, szereted, ha mások betartják a te szabályaidat. Ha esetleg valaki nem úgy ugrál, ahogy szeretnéd, megsértődsz, dühös vagy. Csak éppen azt felejted el, hogy mások nem csak arra várnak, hogy veled legyenek. Birtoklásod képes szűk látókörűvé tenni. Azt hiszed, jogod van mások életével rendelkezni. Ez nézeteltéréshez vezethet, de végül úgyis azt teszed, amit te szeretnél. Bár így az emberek nagy része csak rövid ideig részesei az életednek. Ezt azért érdemes meglátni, mert kötődési probléma is állhat mögötte. Egy kis rugalmasság, nyitottság, elfogadás, máris minden megváltozik, hiszen szerethető vagy.

Vízöntő

Különc vagy és újító. Ez a Vízöntő alaptulajdonsága. Mi más is adhat számodra színpadiasságot, főszerepet, mint az, hogy mások számára utat mutatsz. Mindenki mást is lelkesítesz, hogy merjen saját maga lenni. Felhívod a saját magad módszerével a figyelmet. Tükröt mutatsz másoknak, ami nekik sokszor nem tetszik, de van, amikor megmutatod magad és ettől mások is szeretnének rád hasonlítani. Magadból indulsz ki, azt gondolod sokszor, hogy másképpen nem is lehet élni. Minden úgy jó, ahogy te gondolod. Ha kellően tudatos vagy, akkor ez nem sok, de alapból azért azt gondolod, te tudod a tutit! A világ a te nézőpontodból működhet igazán. Szerencsére képes vagy némi rugalmasságra is. 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!