EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

Csábítás és vonzerő? Itt kezdődik csak a móka. Vad, szexis és dögös kisugárzású ez a három csillagjegy! Ezt nem lehet kihagyni, ha vad szeretkezésre vágysz.

Szerző Sors Edina

Előttük nincs akadály! Ez a három csillagjegy megkapja, de meg is adja a másiknak azt, ami jár! Szexuális varázslók, lepedőakrobaták. Kik ők? 

Fotó: Shutterstock

Kos

A tűz és a szenvedély vele tuti az ágyban. De már csak a tekintete is elég, hogy megbabonázzon. Nyugtalansága hajtja, egy perc alatt vesz le bárkit a lábáról. Néha túlságosan is lehengerlő, akad akinek ez a személyiség akár ijesztő is lehet. Még egy férfinak is kihívás például egy Kos hölgy, hogy ne a versenytársát lássa meg benne, hanem a vadító, és lehengerlő nőt. Persze ez sokszor izgató és misztikus is lehet. Ezért is van az, hogy a Kos egy igazi nagyágyú az ágyban. A Kos jegy szülöttei között például sok a domináns nő. Még az ostor is előfordulhat a kezében! És akad, aki kifejezetten erre bukik. 

Oroszlán 

Olyan fantasztikus a kisugárzása az Oroszlánnak, hogy nem sok erőbedobásra van szüksége ahhoz, hogy magához vonzza az ellenkező nemet. Szinte mindig kiemelkedik a tömegből. Kiváló vadász, így hamar megszerzi magának azt a partnert, akit kinézett. Megjelenése királyi vagy királynői. Egészen különlegesen és egyedi módon, játékosan is választja ki a partnerét. Szexuális ereje nehezen felülmúlható. Ő az, aki egy nagyobb társaságban is sokak számára azonnal nagyon elbűvölő. Képtelenség nem észrevenni, az ágyban pedig fantasztikus. Őrületes tapasztalatra tesz szert párja, miközben élvezik mindketten az inkább vad, mintsem romantikusnak mondható éjszakákat.  

Skorpió

A Skorpió mindent visz. Hihetetlen szexuális mágnes, és mellé még olyan fantázia párosul, ami felülmúlhatatlan. Ezt meg is éli, és át is adja a társának. Nem sok tabu létezik számára, már a csábítása is felhívás egy keringőre. Nehéz félreérteni, mire is vágyik igazán. De nem jellemző rá, hogy ezt ne mondaná meg őszintén. Ellenállhatatlan, és bizony, ha valaki az ágyába kerül vele, nem is akar onnan egy jó ideig elmenni. Egészen biztos, hogy bármit megélhet a Skorpióval, még kérnie sem kell, érzi a partnerének minden porcikáját, figyeli mozdulatait. Szuper szexért nem kell máshová menni, ez egészen biztos.

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!