ÉLETMÓDI

Varázslatosan őszinte ez a személyiségteszt - mindent elárul szerelmi életedről!

Ez a teszt elképesztő őszinteséggel és kendőzetlenül tárja eléd az igazságot. Most megtudhatod éned rejtett területeit és azt is, hogyan használd ezt a boldogságod érdekében.
  • Szerző: Ripost

Sok lehetőséget kínál ez a teszt. A kép izgalma az, hogy több dolgot is felfedezhetsz rajta, ezek közül pedig arra kell hallgatnod, mely első észrevételed volt. Rengeteg dolgot elárul rólad, hogy mit láttál meg rajta először. Mi pedig elmondjuk, hogy mindez mit jelent rád nézve.

Jöhetnek a megfejtések? LAPOZZ!


1. Egy öregember arca

Ha ezt vetted észre elsőként, akkor mindig a nagyobb képet szemléled, mindig perspektívában vizsgálod a helyzetet, amikor szíven talál a szerelem. Szereted a romantikus gesztusokat, de nem ezek azok, amik valóban elkötelezetté tesznek. Pontosan tudod, hogy egy kapcsolatnak időre, energiára van szüksége ahhoz, hogy felvirágozzon, és folyamatosan ápolni, táplálni kell. A szerelem számodra jóval több és mélyebb kötelék, mint érzelmes dalok és szép csokor virágok.

Mutatjuk a következő jelentést is! LAPOZZ!


2. Egy férfi lóháton

Nehéz téged megszédíteni és elcsábítani. Nem számít, mennyire elszántan udvarol neked a másik fél, szinte figyelmen kívül hagyod a gesztusokat. Ennek az az oka, hogy nagyon komolyan és elszántan keresed az Igazit, nem tévesztenek meg a kalandok és a komolytalannak tűnő helyzetek. Tartsd nyitva a szemed! Nem árt, ha kissé befogadóbb tudsz lenni, nehogy elszalaszd a lehetőségeket egy-egy téves ítélettel. A Nagy Õ ugyanis már igen közel van hozzád, talán már ismered is...

Mutatjuk a következő jelentést és értelmezést! LAPOZZ!


3. Egy lány fekszik a folyó partján

Úgy tűnik, hogy megbántottak a múltban. Sebeket szenvedtél, melyek bizonytalanná és bizalmatlanná is tettek. Vágysz egy komoly kapcsolatra, de félsz is tőle, hiszen tartasz az újabb sérüléstől. Ne hagyd, hogy a múltad visszahúzzon! Mindannyian szenvedtünk el traumákat, próbáld meg kiiktatni mindazt, ami történt, és a jövőre koncentrálni, értékelni a jelen szépségeit. Maradj óvatos, ha ez megnyugtat téged. De ha lassú léptekkel is, indulj el a jövőd felé. Hidd el, van szeretet és szerelem, ami igenis képes kitartó maradni!

Nézd meg a következő jelentést! LAPOZZ!


4. Köves boltív a folyó felett

Hajlamos vagy arra, hogy gyorsan beleszeress valakibe, és sokszor veszed észre utólag: nem is annyira a másik embert szeretted, inkább a szerelem érzése ragadott magával. Szabad lelkű, nyitott, lelkes vagy. Néha azért hasznos megpihenni is. Lassíts olykor, próbáld meg megtalálni azt a személyt, aki képes élvezni veled a kalandokat, de nyugalmat és harmóniát is találhatsz mellette. Olyasvalakit, aki képes a lelkes és szenvedélyes percek mellett valódi szövetségeseddé is válni. Ez az érzés, ez a kölcsönösség nem fékezni fog téged, hanem szárnyakat kapsz majd tőle.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?