ÉLETMÓDI

Váratlan fordulatot vesz az időjárás! Meg fogsz lepődni, milyen őszünk lesz

Nem mondhatjuk, hogy unalmas nyár van a hátunk mögött. Az időjárás minden végletet megmutatott. És őszre is meglepetést tartogat.
  • Szerző: Ripost

Az idei nyár bővelkedett változatosságban: volt, hogy szinte a fűtést kellett visszakapcsolnunk, de hosszú és perzselő hőségriadókon is túl vagyunk. Erős lehűlés érkezik 20-án, ezt követően viszont újra meglepetést tartogat az időjárás.

A drasztikus lehűlést követően újra erőt vesz magán a napsütést, és kiadós, kellemes, kimondottan melegnek számító indián nyár vár majd ránk. Akármilyen különös is, az előrejelzések szerint szeptember első felében lényegében melegebb lesz, mint a tűzijáték napján, és a hajnalok is kimondottan kellemesek lesznek.

Ha ez még nem lenne elég kárpótlás a mostani hidegfrontért, akkor van további jó hírünk is! Szeptember második fele is sok-sok napsütéssel, élvezhetően szép idővel telik majd.

Sőt úgy tűnik, hogy az október is kényeztetni fog minket, hiszen esős napokkal szinte alig kell számolnunk, helyette feltölthetjük magunkat a későbbi, szürke napokra D-vitaminnal a szabad ég alatt.

És ezeket olvastad már?