Létrehozva: 2021.03.18.

Vans cipők – milyen stilizációban viseld azokat? (X)

A Vans, egy amerikai székhelyű ruha – és cipőgyártó cég, amelyet 1966-ban alapított Paul és Jim Van Doren. A Van Doren Company első cipői között az Authentic cipő jelent meg. Ez volt az első Vans stílus, amelyet sok más cipő követett, mint például az Old Skool, az Sk8-Hi, az Era, a Kyle Walker Pro és az olyan ikonikus modell, mint a Vans Classic Slip-On.

Az első Vans cipő masszív gumitalppal készült, amely napjainkig is a márka védjegyévé vált. Ma a Vans cipőket nem csak a deszkások viselik előszeretettel, hanem a sztárok körében is hódít. Ilyen cipőt visel Kristen Stewart vagy Emma Watson. És hogy milyen stilizációban viselheted ezeket a cipőket? Mutatunk néhány remek ötletet.

Forrás: Freepik

Hogyan viseld a Vans Sk8-Hi cipőt?

A Vans Sk8-Hi eredetileg úgy lett kifejlesztve, hogy védje a bokát. Ezt a cipőt a gördeszkások és a korcsolyázók viselték előszeretettel. Ez a cipő a vagány stílust kedvelőknek készült, de utcai viseletként is nagyon divatos. Hordhatjuk farmerrel, terepszínű ruházattal, úgynevezett pufi kabáttal. A baseball sapka is szinte kötelező viselet, ha ilyen cipő van a lábadon.

Vans Authentic cipő és klasszikus megjelenés?

Ezt a cipőt nevezhetjük klasszikusnak, de talán a minimalista jelző jobban illik rá. Voltaképpen erre a szuper stílusú cipőre mondhatjuk azt, hogy bármivel hordható, bármilyen ruhával remekül passzol. Ez a cipő férfiaknak és nőknek is ajánlott, mégpedig többféle stilizációban. A férfiak viselhetik farmerrel, pólóval, kapucnis pulóverrel. A nőknek is jól áll ez a klasszikus cipő, akár szoknyával és utcai viseletként is megállja a helyét.

A Vans Era modellel fokozhatjuk az utcai stílust?

Mindenképpen, hiszen egyrészt ezek a cipők a vastag talpkialakításuk miatt rettentően kényelmesek, másrészt kellemes színviláguk miatt szinte mindenféle stílusú ruhával remek összhangot teremt. Ezt a cipőt válasszuk, ha egésznapi városi kiruccanást tervezünk. Farmerral, és rövidnadrággal, illetve szoknyával is jó összhatást kelt.

Vans Slip –On, mint streetwear stílus?

A tipikus streetwear megjelenést teszi lehetővé a Vans Slip – On modellje. Ez a végtelenül sokoldalú cipő nem csak a modern, divatot kedvelő embereknek nyeri el a tetszését, hanem a klasszikus stílust kedvelőinek is. Egy igazi tavaszi és korai őszi modell, ami vékonyabb, hosszú nadrággal, rövidnadrággal és szoknyával is tökéletes párosítás.

Forrás: Freepik

Farmerral is jó párost alkot? Hogyan kombináljam a színeket?

A Vans cipők farmerral is nagyszerűen kombinálhatók. A legtöbb ember kék farmert hord a mindennapokban. A klasszikus fehér és fekete Vans cipők jól harmonizálnak a kék farmerral, de ha esetleg fekete farmer is lapul a szekrényedben, akkor ehhez választhatsz kék színű Vans cipőt is. Az is jó megoldás, ha fekete Vans cipő van a lábadon, akkor a világosabb, bézs színű nadrág is okos választás, illetve a fehér farmerhez választhatsz fehér és kék cipőt is.

Ha szeretjük a szürke és a fekete színt, akkor utcai stilizációban bátran vegyünk fel fekete Vans cipőt szürke farmerral, míg egy hétvégi stilizációban, akár szürke melegítőalsóval is kombinálhatjuk a fekete Vans cipőnket. A hétköznapi elegánsabb megjelenésünket, egy sportosabb kinézetre válthatjuk, mindezt egyetlen minőségi, Vans cipővel.

A férfiak ruhásszekrényüket újíthatják meg, ha beszereznek egy fehér Vans cipőt, amelyet egy barna chinoval, illetve egy csíkos pamut hosszú ujjú felsővel is kombinálhatnak.

Ha nyaralni mégy és csak egyetlen cipőt szeretnél magaddal vinni, ez legyen egy kék színű Vans cipő, amelyhez még elegánsabb nadrágot is felvehetsz. A kánikulában pedig párosíthatod chinóval, vagy egy lenvászon rövidnadrággal és pólóval. A Vans cipők széles kínálatát a https://www.ecipo.hu/sportcipok.html oldalon találhatod meg.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Akár 8 ezer dollárt is kereshet óránként a világ egyik legjobban fizetett hivatásos sellője

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!