Létrehozva: 2020.10.01.

Vannak tanulságok, ettől csődöl be egy férfi az ágyban

A szerelmes légyottok sajnos nem mindig alakulnak túl jól, sőt gyakran végződnek kudarccal. De vajon mi az, ami totális tévútra visz, mitől csődöl be egy izgalmasnak induló éjszaka?

Minden férfi, na és persze minden nő szeretné, ha az intim együttlét igazán szuper, sőt egyenesen felejthetetlen lenne! Csakhogy ennek mikéntjéről néha egészen más elképzelései vannak a két nemnek. Ilyen módon a randi során gyakran épp az ellenkezőjét csinálja egyik vagy másik fél, mint kéne… A nők megelégelték ezt a faramuci helyzetet és csokorba szedték a férfiak tévhiteit, balfogásait. Mutatjuk is a különös listát – okulásként mindenképp hasznos lehet.

Szenvedély mindenáron

Egy lángolóan heves ágyjelenet egészen vadító és felemelő. Még szép, hogy imádják a nők is. Van viszont egy apró bökkenő… A nők nagy része egyszerűen nem gombnyomásra működik. Néha ők is vágynak rá, hogy szétszaggatva heverjenek a földön, a falak pedig megremegjenek. Nekik azonban ehhez hangulat kell, sokszor hosszas felvezetés és kényeztetés. Lehet próbálkozni ennek kispórolásával, de nem éri meg. A kényeztetéssel töltött idő ugyanis sokkal jobban megtérül, mint egy közepesen jól sikerült, elkapkodott vadulási kísérlet.

Felnőttfilmes trükkök

Extrém pózok, felnőttfilmekből ismerős mocskos szavak – ezek mind nagyon kockázatos ügyek. Megesik, hogy egy-két nőnek bejön az ilyesmi, sőt az is könnyen előfordulhat, hogy tökéletes fűszerként működik ez egy jól bejáratott kapcsolatban. A nők többsége azonban sokkal többre értékeli a figyelmességet, az egymásra hangolódást és az intimitást, mint az ilyen bántó fogásokat. Amennyiben a férfi mégis ilyesmit vetne be, akkor mindenképpen teremtse meg azt a hangulatot, amiben a nő érzi: ez most kifejezetten és kizárólag neki szól. Ellenkező esetben úgy fog számára tűnni, mintha csak egy eszköz lenne az ágyban. Az pedig sokkal inkább libidógyilkos, mint amennyire izgató.

Szexi meglepetések

Egy új játékszer vagy éppen valami extrém helyszín elképesztően nagyot tud szólni, feltéve, ha mindkét fél éppen erre van ráhangolódva. A szex persze csúcs tud lenni akkor, ha bővelkedik a meglepetésekben. Kérdés, kinél hol van a határ. Mert hiába vágyunk arra, hogy egy mezőn váljunk eggyé álmaink nőjével, ha ő irtózik még a gondolatától is. Szóval nem árt a karakteres újításokat előre megbeszélni. Agyonszervezni persze nem muszáj, sőt – akkor éppen a varázsából veszíthet a dolog. De a nyitottságot feltérképezni nagyon is tanácsos. Még az is előfordulhat, hogy a hölgy annyira értékeli a beszélgetést, hogy elkezd ráhangolódni arra, amire udvarlója vágyik. Ez pedig máris sokkal jobb, mint felsülni egy rosszul időzített meglepetéssel.

Az ő vágyuk sem állandó

A párkapcsolati problémák nem az ágyban kezdődnek, ám ott jelentkeznek először és kevesen mondhatják el magukról, hogy szexuális életük mindig harmonikus és kiegyensúlyozott.

Ha a férfiak nem kívánják a szexet, csak ritkán szerepelnek a háttérben testi zavarok, így általában a problémák forrása a hétköznapi életben keresendő. Az olyan külső tényezőkből, mint pl. a karrier, a stressz vagy az egzisztenciális bizonytalanságból fakadó szorongás képes blokkolni őket, de jelentősen befolyásolhatja szexuális vágyaikat a kudarctól vagy az intimitástól való félelmük, a testükkel való elégedetlenség vagy negatív múltbéli tapasztalataik. Ilyenkor a nők nagy része túlreagálja a problémát, türelmetlenné válik, önmagát hibáztatja vagy pánikba esik, ami még inkább súlyosbítja a helyzetet, ahelyett, hogy megértőbb lenne annak érdekében, hogy rendeződjön a kialakult helyzet.

A tökéletesség mítosza

A médiából áradó külsőségekre vonatkozó téves sztereotípiák azt sugallják, hogy csak a tökéletes lehet vonzó, amire a pornóipar is rásegít, ezért a hagyományos és a modern szerepelvárások közötti egyensúlyt nehéz megtalálni. Ebből fakadóan a férfiak frusztrációinak egyik fő forrása, hogy úgy vélik, túl kicsi a méretük vagy azt gondolják, a nőket mindig ki kell elégíteni. Ezek a negatív tartalmú üzenetek hosszú távon szorongáshoz, feszültséghez és komoly szexuális zavarokhoz vezethetnek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Amerikai hírszerzők szerint Ukrajna összeomlásával lesz vége a háborúnak

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban