ÉLETMÓDI

Válassz egy kártyát, és megtudod, rád talál-e a szerelem

Valódi és hasznos tanácsokat kapsz a lapoktól, melyek megüzenik számodra a jövőt. Élj az útmutatásukkal!
  • Szerző: Ripost

Mit hoz a jövő számodra? Mit tartogat a szerelem és a párkapcsolat? Boldog leszel? És ha igen, akkor hogyan érheted el? Nézd meg a három lapot, melyet mutatunk. Hallgass a megérzéseidre, és válaszd ki, melyik szólít meg téged. Elárulja a jövőd...

Mutatjuk a válaszokat, LAPOZZ!


1. Nagy Arkanum XII. - Akasztott ember

Ez a lap az újrakezdés szimbóluma. Megrekedt helyzetben vagy. Elakadtál, nem sikerült eddig megtalálnod a kiutat, érzed, hogy valamilyen irányba lépned kell. Ne erőlködj! Ne görcsölj! Ne aggódj! Tudjuk, a legnehezebb ilyenkor félretenni az aggályokat, mégis ezt javasoljuk, és a kártya is ezt üzeni: engedd át magad az Isteni elrendelésnek. Add át magad annak, ami következik, és pozitív változást fog hozni életedbe. Talán csak nézőpontot kell váltanod. Talán véget ér a kapcsolatod, és egy új lép majd a helyébe. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, el kell fogadnod azt, amit neked szánt az élet. És bíznod benne, hogy minden a lehető legjobban alakul.

Mutatjuk a következő lap jelentését is. LAPOZZ!


2. Nagy Arkanum XIII. - A halál

Ne félj! Igen, tudjuk, hogy a kártya neve ijesztően és aggasztóan hangzik, mégis érdemes megnyugodnod. Jó dolgok várnak rád. Jól sejted, változás előtt állsz. A régi dolgok elhalnak, megsemmisülnek - ez viszont egy új élet kezdetét jelenti! Végre felszabadulsz a kötelékek és a kudarcra ítélt csábítások, ragaszkodások alól. Megsemmisülnek rutinjaid és megszokott életed, ez azonban nem pusztulást jelent, hanem újjászületést. Valami jó és ígéretes szépség kezdetét! Ne gyászolj tehát, hanem örvendj! Mondj igent a szépségre, az életre, a boldogságra és saját magadra is!

Mutatjuk a harmadik lap jelentését is. LAPOZZ!


3. Nagy Arkanum I. - A mágus

Az erő, melyet ez a lap jelképez, valódi harmóniát hoz el. És azon is alapul. Igazán ösztönös, varázslatos alkotás lesz a jövőd, ez pedig kiteljesít, kreatív erődet és energiádat szinte az egekig repíti. Mi más lenne vonzóbb az ellenkező nem számára, mint egy magabiztos, energiától duzzadó, aktív, öntudatos és tehetséges partner? Igen, ez tör most felszínre belőled. Engedj szabad utat neki, és élvezd a reakciókat, melyeket kivált.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?