ÚTISÚGÓ

Tudtad? Ez Ausztria legmodernebb síterepe!

Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó, valamint 260 hütte és hegyi étterem ugyanazzal a síbérlettel.

A tavalyi rekordtelet követő beruházások nyomán három új felvonó és egy új applikáció teszi most még élvezetesebbé a telet Ausztria legnagyobb és legmodernebb síterepén, a Ski amadé pályáin.

Új hóágyúk és a legmodernebb liftek biztosítják itt a szenzációs élményt

A Ski amadé szövetség, ahol Ausztria legmodernebb síterepeit találod, a hóágyúrendszer bővítése mellett idén új felvonókat létesített Gasteinban, Maria Almban és a Snow Space Salzburg síterepen is.

"Már régóta a legmodernebb sídesztinációk közé tartozunk és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így legyen”

– meséli Christoph Eisinger, a Ski amadé igazgatója.

A Natrun-Aberg projekt során például a Hochkönig régióban két új nagykabinos felvonót építenek, a Natrun és a Sonnberg felvonókat, amelyek közvetlen kapcsolatot létesítenek majd Maria Almmal. A Snow Space Salzburg síközpontban a Sonntagskogel ülőfelvonót már fel is újították.

A Ski amadé síszövetségben összesen 760 kilométernyi sípálya várja a téli sportok kedvelőit és ennek több mint 90 százaléka hóágyúzható. Ezért a Ski amadé síterepei pályakarbantartó gépeket és további hóágyúkat is vásároltak, valamint számos más beruházással növelték a szolgáltatások színvonalát.

Ilyen a legújabb Ski amadé guide applikáció is. Az új alkalmazást a 3D Reality Maps fejlesztette és a cég a különféle regionális információk mellett elhelyezett az applikációban egy pontos helymeghatározó eszközt, egy útvonaltervezőt és mindenekelőtt egy fotórealisztikus térképet. Ennek köszönhetően a Ski amadé síterepei digitálisan is szinte úgy néznek ki, mint a valóságban.

A kulináris síútvonalaknak köszönhetően a Ski amadé különleges meglepetéseket tartogat az ínyenceknek a hegyen és a völgyben egyaránt.

A speciális útvonalak a sípályák és a régió legjobb éttermeihez kalauzolják el a síelőket.

Az útvonalak megtalálhatók a Ski amadé guide applikációban is, így a tájékozódás sem jelenthet gondot. A Ski amadé síbérlet mind az öt régióra és a síszövetség összes sípályájára érvényes. Egy hatnapos síbérlet a főszezonban 266 euróba kerül (ifjúsági korúaknak 199,50 euróba, gyermekeknek 133 euróba).

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?