ÚTISÚGÓ

Termálszálloda a Szigetköz kapujában

A ' Bio' Flexum-Termál Gyógyfürdő sokféle vízhőfokú medencéivel, minden korosztály körében kedvelt.

A városban egyedülálló módon kínál vendégei részére a szállás részeként ingyenes, többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt. A szállodát illetve a fürdőt te is kipróbálhatod, ha játszol és nyersz az ÚtiSúgó.hu nyereményjátékán, ehhez pedig elég, ha ide kattintasz: https://www.utisugo.hu/akcio

A hotel Mosonmagyaróváron, az ország északnyugati hármashatáránál, a Szigetköz vadregényes tájának főkapujánál található. A város, fekvéséből adódóan közel van az osztrák és a szlovák fővároshoz egyaránt, Budapesttől 160 km-re található. Az itt található elismert gyógyvizű fürdő – besorolása szerint – Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé sorolható, ahol jelenleg hét medence várja a vendégeket. A ' Bio' Flexum-Termál Gyógyfürdő sokféle vízhőfokú medencéivel, minden korosztály körében kedvelt.

A szinte állandó északnyugati vagy délnyugati szél friss tiszta levegőt biztosít a zöldövezetben, természetes folyóvizek közelében fekvő fürdőnek, ami magas szinten biztosítja a gyógyulni vágyók igényeit. Az itteni, alapvetően gyógyászati célokat szolgáló termálvíz elismert gyógyvíz, amely – besorolása szerint – Európa öt, legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik. Az erre épülő gyógykezelések széleskörűek: szakorvosi rendelő, medencefürdő, szénsavas fürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugár-masszázs, gyógymasszázs, iszappakolás, oxigénterápia és gyógytorna is található itt.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?