ÚTISÚGÓ

Miért kihagyhatatlan az ausztriai Familypark?

A Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, és csak egy ugrás a magyar határtól, az a hely, amely gyakran feltûnik minden olyan Facebook-csoportban, fórumon, ahol szülők kérdezik egymástól, hogy hova érdemes elvinni a gyereket.

4 tematikus helyszín, 28 játszótér

A Rusti-dombság szelíd lankái között, a Fertő tótól mindössze néhány kilométernyire található Familypark látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók.

Az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is Filippó, a kandúr várja a vendégeket, aki a park kabalafigurája.

A 29 pörgő-forgó és mozgó játékok mellett a park számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat.

A burgenlandi St. Margarethenben épült Familypark nem szimplán vidámpark, hanem egy olyan idilli hely színes virágágyásokkal, patakocskával és rengeteg fával, ahol a látogatók a szórakozás és a kalandok fantasztikus világába léphetnek be, amelyet fantáziadúsan és kreatívan alkottak meg a legapróbb részletekig.

Nem utolsó sorban pedig nagyszerű kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében.

A napi jegy ára 3 éves kor felett: 26 euró, amiben már benne foglaltatik az összes játék használata, de a szülinaposok 3 és 14 éves kor között ingyen léphetnek be, ha van náluk személyi igazolvány.

Még több gyerekbarát program szállással

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?