ÚTISÚGÓ

Idén ezek lesznek a legjobb ingyenes farsangi programok!

Kezdjük vidáman az új évet!
címkék:

Vízkereszt napján, azaz január 6-án (ez Jézus megkeresztelkedésének napja) már a déli eszem-iszommal kezdetét vette a hamvazó szerdáig tartó farsang , a zenés mulatságok, a disznótorok, a kocsonyafőzés és a farsangi fánk evés szezonja.  A párválasztás mellett a farsang lényege a szabályok felrúgása és kigúnyolása is. 

Idén ezek lesznek a legjobb farsangi rendezvények, ahol nem csak párt választhatunk, de belépődíj nélkül mulathatunk is egy nagyot.

 

Farsangi Toros Party – Siófok

A Farsangi Toros Party kitűnő programokkal, finom ételekkel és italokkal érkezik a siófoki hajóállomásra. A jó hangulat biztosított, érkeznek a busók is valamint jelmezes futam és asszonyfarsang is vár benneteket! 

Szentendrei Karnevál – Szentendre

Március első hétvégéjén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet. A Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Fesztiválon lesz minden, ami elengedhetetlen a farsangoláshoz: maskarások, szoboremberek, farsangi fánk-különlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok, gasztronómiai vásár. 

Becherovka Miskolci Farsang – Miskolc

A Becherovka Miskolci Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja Miskolc belvárosában. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár,  farsangi felvonulás, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.  A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes.  

Lellei Gasztro Farsang – Balatonlelle

Különleges, erre az eseményre összeállított menüsor, farsangi étel- és bor párosítások várják a vendégeket a Balatonlellei Rendezvényparkban. A program alatt élőzene, este jelmezverseny értékes nyereményekkel, majd buli következik!  Gyere el, kóstold végig a déli partot!

Mohácsi Busójárás – Mohács

Borzas busóbundákat öltő felnőttek faragott álarcokban, jellegzetes kellékekkel, öles kereplőkkel, kolompokkal felszerelkezve búcsúztatják a zord évszakot és várják a tavaszt - meg turistákat. A telet várhatóan 800 busó és további 200 maskarás búcsúztatja idén is.  

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?