ÚTISÚGÓ

Ezek a világ legtöbbet fotózott szigetei az Instán

A rangsor, amely hat kontinenstől 50 szigetet sorol fel, olyan inspiráló úti célokat mutat az utazni vágyóknak, ahova jövőbeni álomnyaralásukat tervezhetik. A listát az utazási szakértők az Instagramon megjelenő és több mint 100 ezer hashtag jelöléssel rendelkező szigetből állították össze.
címkék:

 

Így derült ki, hogy Bali, Indonézia egzotikus trópusi paradicsoma messze a legtöbbet instázott sziget a világon. A spanyol Ibiza a második, az olaszországi Szicília szigete pedig az idén a harmadik lett, a negyedik helyre még egy spanyol gyöngyszem, Mallorca került.

A kontinensek közül Európa a legnépszerűbb fotótéma az Instagramon, az 50 szigetből 26 sziget itt található.

A második legtöbbet instázott földrész Észak-Amerika 14 szigettel, Ázsia hat szigettel képviselteti magát a rangsorban, míg Afrika és Dél-Amerika mindegyikének egy-egy szigete került be a Top 50-be.

Ezek a szigetek szerepelnek még az 50 legkedveltebb között

Az ötödik helyen a thai klasszikust, Phuketet találjuk, amely az utóbbi időben a magyarok körében is egyre népszerűbb, csak ezt követi a nagy magyar kedvenc, Tenerife. Lenyűgöző, fehérre meszelt házaival Santorini a legnépszerűbb fotótéma a görög szigetek között.

Észak-Amerika legtöbbet fotózott szigete az Instagramon Maui, a Hawaii-szigetek második legnagyobb szigete, amely csodás tengerpartjairól és lélegzetelállító vulkáni tájairól híres.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?