ÚTISÚGÓ

Ezek a kedvenc karácsonyi szállodás filmjeink

Összeállítottunk egy toplistát arról a három, általunk leginkább kedvelt karácsonyi filmről, amelyekben az ünnepet szállodában töltik a szereplők. Arra is fény derül, hogy miért érdemes követni a példájukat!
  • Szerző: RIPOST

  1. Huncut karácsony

A 2006-ban készült Huncut karácsony sokunk kedvenc karácsonyi filmje volt remek hangulattal és nagyszerű színészi alakításokkal. A történet szerint Eloise egy rakoncátlan kislány, aki a New York-i Plaza Hotelben él dadájával, miközben metropolita édesanyja körbeutazza Európát. Rendszeresen ajándékokat küld lányának, de Eloise valójában akkor lenne a legboldogabb, ha anyukája végre hazajönne.

Bár szőke fürtjei és angyali arca megtévesztőek lehetnek, a kislány egy valódi ördögfióka. Nagyszerű délutáni családi kikapcsolódás ez a kedves a film, még akkor is, ha biztosak vagyunk abban, hogy sikerül a bajkeverő kislány terve!

  1. Az utolsó vakáció

Egy igazán rendhagyó ünnepi film az ezüstérmes: az utolsó vakáció főhőse Georgia, egy áruház konyhai osztályán eladó, aki értesülve halálos betegségéről, úgy dönt, hogy elkölti az összespórolt pénzét, és beteljesületlen álmai után ered.

Elutazik Karlovy Varyba, ahol a gyönyörű Grandhotel Puppban száll meg. Találkozik rajongva imádott francia sztárséfjével, akivel barátságot köt, majd elkezdi kipipálni a pontokat bakacslistáján: síleckét vesz, kaszinózik, operába megy, sőt még a siklóruhás repülést is kipróbálja. A vicces jelenetek mellett egy örökérvényű üzenetet is kapunk: engedjük el a félelmeinket, és mondjuk ki azt, amit gondolunk!

  1. Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

A dobogó legfelső fokára a nagy klasszikus, a Reszkessetek betörők! második része, az Elveszve New Yorkban került. Ebben ismét közeledik a karácsony, a McCallister család pedig újra elutazik az ünnepekre.

A rosszcsont Kevin azonban elkeveredik a többiektől, és tévedésből Florida helyett New Yorkba utazik, teljesen egyedül. Mivel édesapja hitelkártyája nála maradt, be tud jelentkezni a metropolisz legfényűzőbb szállodájába. Egy rövid jelenet erejéig még maga Donald Trump is feltűnik a színen – saját magát alakítva, a film készítésekor ugyanis ő volt a hotel tulajdonosa.

Kevin megadja a módját a hirtelen jött vakációnak: kiveszi a szálloda egyik luxuslakosztályát, sőt még saját inast is rendel. Miközben felfedezi a karácsonyi fényekbe öltözött várost, beleütközik korábbi ismerőseibe…

Ha te is szeretnéd átélni, milyen a karácsony szállodában, foglalj szobát kedvezménnyel magadatoknak az ünnepekre itt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?