ÚTISÚGÓ

Ez a hihetetlen programdömping vár rád ezen a nyáron Zalakaroson

Zalakaros minden évben a leglátogatottabb magyar városok TOP10-es listájába kerül, nem véletlenül. A fürdőváros nem csak gyógyvize, hanem a finom zalai borok és ételek illetve a színes nyári rendezvények miatt ennyire népszerû.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Lássuk, milyen programok várják a fürdőzőket ezen a nyáron! A legtöbb ingyenes.

HELLÓ nyár! Strandfesztivál Lotfi Begivel

Ne hagyd ki Zalakaros első strandfesztiválját, és hozd el magaddal barátaidat is! Vesd bele magad a fergeteges hangulatba és a hűsítő medencékbe!  

Bivalyfesztivál bivalyételekkel   

Az egész családnak élményt nyújtó Kápolnapusztai Bivalyrezervátum legnagyobb, nyári rendezvénye a Bivalyfesztivál. Zenés-táncos műsorral, kirakodóvásárral, kézműves portékákkal, helyi kistermelők minőségi termékeivel várják látogatókat. A helyszínen bivalyhúsból készült ételek vásárolhatók. 

Zalakarosi Bornapok Csepregi Éva és Kelemen Kabátban koncerttel

A bornapok középpontjában természetesen Zalakaros „második folyékony kincse”, a gyógyvíz mellett, a bor áll. Hasonlítsd össze a karosi dombok termését az ország más boraival, és kóstolj hozzá finom zalai dödöllét! 

Kannavirág Napok szépségversennyel     

Ezeken a napokon virágkarneváli hangulat uralkodik a város utcáin, terein és megválasztják a Kannavirág-királynőt is. Ez a gyönyörű, égővörös virágú növény nyár közepére öltözik teljes pompába, és ékesíti a város parkjait. A rendezvény ideje alatt a Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várnak. 

Zalakaros Város Napjai utcabállal

Zalakaros Város Napjain sztárfellépők, színes programok, kirakodóvásár, kézművesek és tűzijáték szórakoztatja az ide látogatókat.   Idén fellépnek többek között Dér Heni, a Madách Színház színészei. 

Utcafesztivál utcazenészekkel

Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a vendégeket. 

Szent István Napok Takáts Tamással és tűzijátékkal

Augusztus 20-a nem csak István király, hanem az új kenyér ünnepe is, épp ezért a hagyományos tűzijáték mellett ezen a hétvégén Zalakaros szerte a frissen sülő kenyér és kenyérlángos illata terjeng, aminek egy egész napos fürdőzés után lehetetlen ellenállni. 

  

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?