ÚTISÚGÓ

3 napos újjászületés a Caramell Premium Resort****superior szállodában!

A Caramell Premium Resort****superior Bükfürdőn, gyönyörû környezetben várja vendégeit elegáns 142 szobájával és lakosztályával.

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában (https://bukfurdo.utisugo.hu/szallasok/caramell-premium-resort****superior-5584.html ) zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk.  A Keleti stílusban kialakított belső terek, a szálloda finom ízléssel berendezett szobái, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japánkert a vendégek maximális kényelmét szolgálja és garantálja, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzék magukat, mintha újjászülettek volna.

Újjászülethetsz Te is, ha játszol az ÚtiSúgó.hu Nyereményjátékán (https://www.utisugo.hu/akcio/?bstart=1&ref=-20180716 ), amelyen mesés wellness hétvégét nyerhetsz a Caramell Premium Resort****superior szállodába, a gyógyfürdőjéről híres Bükfürdőn!

A szálloda wellness és gyógyászati részlegén található kezelőhelyiségekben közel 100 különböző kezelés vehető igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól. A hatalmas területen fekvő exkluzív kialakítású bel- és kültéri élménymedencéken, a gyerekpancsolókon, napozóteraszokon és szaunavilágon túl lehetőség van elvonulásra a szálloda csendes zónájába. Ebbe a különálló wellnessrészlegbe csak 16 éven felüliek léphetnek be, és élvezhetik zavartalanul a szaunázást, gőzfürdőzést, relaxálást.

A Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak.


A szálloda játszószobájában animátorok szórakoztatják a gyermekeket és a hotel melletti háromemeletes Kristály Torony kalandparkban is akad számukra kihívás. A resort területén található még játszótér, trambulin, íjászat, műfüves focipálya is. A sportosabbak nordic walkinggal vagy kerékpárral is felfedezhetik a környéket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?