ÉLETMÓDI

Romantikus novemberi hétvége, repülővel: Irány a csodás Szófia!

Most hihetetlen olcsón juthatsz el az aranykupolák városába! 4 nap Szófia három csillagos szállással, repülőjeggyel, minden illetékkel mindössze 13.980 Ft-ért!
  • Szerző: Ripost

A Szófiában eltöltött hosszú hétvége alatt egy igazán különleges élményben lehet részünk. A bolgár fővárosba nemcsak a kedvező árak, hanem a kedves lakosok, a finom ételek, a magyar pénztárcával is megfizethető vendéglátóhelyek, a jó szórakozási lehetőségek, az érdekes épületek és a kiváló kirándulási lehetőségek miatt is érdemes elutazni.

A város a közel 2300 méter magas Vitosa hegy lábánál fekszik, ahol kiépített turistaösvényeken kirándulhatunk, és persze megcsodálhatjuk az elénk táruló panorámát is. A hegyre a Simeonovski felvonóval körülbelül 30 perc alatt könnyedén feljuthatunk, így a túrázást edzettségi szinttől függetlenül nyugodtan bele illeszthetjük a programba. 

Felnőtteknek a felvonóval való oda-vissza utazás átszámítva 1600 Ft-ba kerül, ami igazán baráti a nyugati árakhoz képest.

Ha kigyönyörködtük magunkat a hegyen, akkor menjünk vissza a városba, és nézzük meg a csodálatos ortodox templomokat, sétáljunk egyet a hatalmas Borisova parkban és próbáljuk ki a bolgár konyha ízletes leveseit és a grillezett- vagy rakott húsételeit.

A rossz közbiztonságtól egyáltalán nem kell tartani, a magyarországihoz hasonló elővigyázatossággal járhatunk Szófia utcáin is. Az időjárás a hazaihoz hasonló, ezért téli ruházattal kell majd készülni, de ettől függetlenül a három napra feladott poggyász vásárlására nem lesz szükség.

 

Szofia most a Wizz Air weboldalán November 26-29 között foglalható 5.980 Ft-ért WDC tagsággal nem rendelkezőknek is!

Három csillagos szállásokat már 16.000 Forintért foglalhatunk két főre a teljes időtartamra. Szállásfoglalásért KATTINTS IDE!

Aki a luxust kedveli inkább, magasabb kategóriás, négy csillagos hoteleket 27.000 Forinttól talál. Elegánsabb szállásért KATTINTS IDE!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?