Létrehozva: 2017.01.29.

Olcsó nyaralás fapadossal, mutatjuk 2017 legjobb úti céljait

Már most nyaralóhelyet keresel, de egyelõre nincs ötleted, hogy hova utazzatok? Mutatunk néhány jó ár-érték arányú célpontot, ahova Budapestrõl induló fapados járatokkal juthatsz el.

Algarve

Európa legszebb tengerpartjáért a dél-portugáliai Algarve régióba érdemes utaznod - ahol viszont meglepő módon az árak egyáltalán nem szálltak el az egekbe! Ha a luxusszállodákat és a part menti resortokat kedveled, akkor Portimao-t ajánljuk, de ha egy nyugodtabb, kevésbé turistás helyet keresnél, akkor Lagos és Sagres tökéletes választás lehet. A hatalmas erejű óceán rengeteg barlangot alakított ki a part mentén, ezeket különböző csónakos kirándulások alkalmával közelebbről is megszemlélheted.

Algarve ár-érték aránya csillagos ötöst érdemel!

 

Calabria

A dél-olaszországi Calabria régióban található Lamezia Terme repülőtere még csak mostanában került föl a Magyarországról elérhető fapados járatok listájára. A repülőtérről érdemes továbbutazni a 60 km-rel arrébb fekvő Tropea városába, ahol csodálatos sziklás partok, homokos strandok, eszméletlen finom ételek, normann katedrális és egy látványos, dombtetőre épített középkori templomot láthatsz. A városból akár még a látványos Stromboli vulkánhoz is eljuthatsz hajóval.

 

Bolgár tengerpart

A repülő Burgaszban száll le, de itt nem érdemes túl sokat időzni, hanem inkább utazzunk tovább az egyik népszerű fekete-tengeri üdülőhelyre, az Aranypartra vagy a Napospartra. A Napospartot főleg a szórakozni vágyó fiataloknak, az Aranypartot pedig mindenkinek ajánljuk, aki kikapcsolódni, pihenni, jókat enni, túrázni vagy gyógyfürdőzni szeretne. A programból a városnézést se hagyd ki, az UNESCO világörökség részét képező Neszebar, a Várnai Euxinográd-palota és a római fürdő maradványai, továbbá Szozopol mesés faházai mindenkit lenyűgöznek.

Kréta

A szigetet az európai kultúra bölcsőjének is szokás nevezni, hiszen már az i.e. 2600-ban a minószi kultúra központja volt. Kréta az a hely, ahol a történelmi emlékek mellett változatos természeti szépségek, hegyi falvak, pezsgő éjszakai élet, kavicsos öblök, türkizkék, kristálytiszta víz és fehér homokos tengerpart várja a turistákat. A legnagyobb és legdélibb görög sziget Európa egyik legjobb klímájával büszkélkedhet. A tenger hőmérséklete nyáron 24-25 fokos.   

Andalúzia

Andalúzia Spanyolország egyik legizgalmasabb úti célpontja. A repülő Malagába érkezik, ha szeretnéd alaposan felfedezni a régiót, akkor érdemes autót bérelned. A csodás tengerpartok mellett keresd föl a hangulatos hegyi településeket, mint például az egyáltalán nem ronda Rondát vagy Granadát, de akár túrázhatsz is egy jót a több mint 3000 méter magas Sierra Nevada nemzeti parkban, de akár Gibraltárba is elruccanhatsz.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas véget ért Rafael Nadal visszatérése

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-