Létrehozva: 2016.10.10.

Irány Görögország! Ennyire olcsón sosem utazhattál Athénba!

4 nap Athén, repülõvel, szállással, reggelivel, 30.900 Ft-ért! Márciusban már 15-17 fok is lehet a hõmérséklet napközben, úgyhogy a 3 napos városlátogatáshoz nem kell sok ruhát pakolnunk a kézipoggyászba.

Szerző Ripost

Athént a nyugati civilizáció bölcsőjének is nevezhetjük, ezért a történelem és a kultúra iránt érdeklődőknek a görög főváros az egyik legfontosabb európai úti cél.

A 2500 évvel ezelőtt épített Akropoliszon sétálva szinte időutazásban lehet részünk és egyenesen a görög istenek korában érezhetjük magunkat. A diákoknak, egyetemistáknak diákigazolvány ellenében a múzeumok és az ókori épületek megtekintése ingyenes, úgyhogy az Utazómajom által kalkulált áron felül nincs szükség sok költőpénzre. Athénban járva, ha pár napra is, de éljünk úgy, mint az athéniak és kezdjük a reggelt egy finom frappéval, azaz jegeskávéval, ha pedig elfogyott az energiánk, tankoljuk föl magunkat a világ legjobb gyrosával.

Márciusban már 15-17 fok is lehet a hőmérséklet napközben, úgyhogy a 3 napos városlátogatáshoz nem kell sok ruhát pakolnunk a kézipoggyászba.

Azért a fürdőruhát nem érdemes kihagyni a csomagból, hiszen ha fürödni nem, de napozni elég nagy valószínűséggel tudunk már. A parlament mellől induló villamos egészen a tengerpartig levisz minket, de a Oktovriou és a Leoforos Alexandras utak találkozásánál lévő buszmegállóból a kicsit távolabbi, viszont nagyon gyönyörű Legrena strandjait és a közeli Suoniot és az ott található Poszeidón templomot is könnyedén megközelíthetjük.

A repülőjegy a ryanair.com oldalon foglalható, március 17-20 közötti időszakban 19.400 forintos áron. Jó hír, hogy az ír fapados kézipoggyász politikája igen kedvező: fejenként két darab kézipoggyászt is felvihetünk a gépre díjmentesen, melyeknek maximum méretei 55x40x20 és 35x20x20 cm nagyságú lehet.

Háromcsillagos szállásokat 22.600 forinttól találunk reggelivel, két főre, négy napra: http://bit.ly/2doSt9x

Aki ennél nagyobb luxusra vágyik, az 51.000 forinttól talál öt- csillagos szállásokat is Athénban: http://bit.ly/2doTnTw

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország hadat üzent a NATO-nak a lengyelországi atomfegyver telepítési terve miatt

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-