ÉLETMÓDI

Irány a földi paradicsom: Ilyen olcsó még nem volt a Maldív-szigetek!

Most elérhető áron juthatsz a földi paradicsomba! Gyönyörû tenger, pálmafák, hófehér homok, csodálatos környezet!
  • Szerző: Ripost

 

Biztos te is álmodoztál már a világ legcsodálatosabb helyéről, ahol az örök nyárban mindig süt a nap, a tenger vize gyönyörű átlátszó, a fehér homokos partra romantikusan dőlnek a pálmafák és kókuszillattól balzsamos a levegő...

Ez a világ másik végén található paradicsomi környezet a távolság ellenére most elérhető közelségbe került.

Ilyen olcsón még sosem nyaralhattál a Maldív-szigeteken!

A földi paradicsomba repülővel juthatsz, a gép Belgrádból indul, méghozzá a világ egyik legjobb légitársaságával, rövid átszállási időkkel. Az Etihad Airways nem vesztett tavalyi pontszámából, idén is a hatodik helyet szerezte meg a társaságok közötti megmérettetésen.

A repülőjegy ára 396 euró, átszámítva 123 000 Ft!

Legolcsóbban a spanyol nyelvű Kayak oldalon foglalható! Repülőjegy- foglalásért kattints ide!

A nyelvet nem ismerőknek nagy segítség lehet a Google-fordító.

Utazási időszak: idén novembertől egészen jövő áprilisig.

Első időpont: november 10-20!

Szállást legjobb ár-érték aránnyal Maafushi szigetén találsz, ami komppal és speed boattal is olcsón elérhető. Míg utóbbi 44 000 Ft-ért közlekedik létszámtól függetlenül, addig a komp kevesebb mint 1000 Ft-ba kerül, és naponta 1-2-szer jár. Ez a sziget lakott, aminek előnye, hogy vannak boltok, éttermek, ahol 2000 Ft körüli összegért a legfinomabb ételekből ehetsz komplett vacsorát.

A lakott szigetnek mindössze annyi a hátránya, hogy a helyi kultúra miatt nem lehet mindenhol fürdőruhában strandolni. Több helyen, a szállodák saját partszakaszain viszont gond nélkül élvezheted a napsütést.

A helyiek vendégszeretőek, mosolygós emberek. Maafushiról érdemes egynapos túrákon bejárni a legszebb, képeslapra illő szigeteket is. A búvárkodási, sznorkelezési lehetőséget ne hagyjuk ki a Maldív-szigetek egyedülálló vízi világa miatt.

Maafushi sziget: szállásokért kattints ide!

Természetesen bárhol máshol is lehet szállást foglalni, de ár-érték arányban az említett sziget igen kedvező. Távolabbi, több száz kilométerre lévő resortok esetén vegyük számításba a hidroplánok magas költségeit!