ÉLETMÓDI

Így nyitja ki bárki a lezárt bőröndödet a repülőtéren

Rémes videót láthatsz! Csak erős idegzetûeknek. Ha végignézed, soha többé nem indulsz útra úgy, mint eddig. De nem is fogják ezután kirámolni a bőröndödet! Méghozzá nyom nélkül

Az utazásra készülődve gondosan bepakolsz a bőröndödbe. Mivel hosszabb időre mész, és még nem sikerült leszoknod, beteszel egy karton cigarettát. A vendéglátódnak egy üveg hazai pálinkát viszel, magadnak egy kis konyakot. Óvatos ember vagy, a cipzárat lakattal rögzíted

Megérkezel, kibontod, és a ciginek, italoknak hűlt helye! Behatolásnak semmi nyoma. Mi történt? Ki tehette? Kit vonhatsz felelősségre?

 A cipzárak felnyithatóak és visszazárhatóak anélkül, hogy bármi nyom maradna a betolakodás után. Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen könnyen és gyorsan hajtják végre ezt a műveletet.

Mi kell hozzá?

Csupán egy közönséges golyóstoll.

Hogy csinálják?

Egy golyóstoll végét az összehúzott cipzár két fogsora közé dugják, és jól benyomva, végighúzzák oldal irányban. Teljesen nyitva a bőrönd, másodpercek kellettek hozzá. A ruhákat kissé megemelve azonnal előtűnik, hogy van-e benne cigaretta, ital, esetleg pénz.

A visszazárás sem probléma

Megfogják a cipzár lakattal egymáshoz rögzített füleit, és végig- húzzák a fogazatokon. A cipzár probléma nélkül visszazár. És főleg nyom nélkül! A zár érintetlen marad!

Ha nem szeretnéd fölkínálni a tolvajoknak a bőröndödbe helyezett értékeidet, fóliáztasd be. Nem csak a tolvajoktól véded, de a roncsolódás, elpiszkolódás ellen is hatásos. Természetesen otthon is betekerheted, de ehhez a konyhainál erősebb és nagyobb fóliát szerezz be.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?