Létrehozva: 2017.08.16.

Így lehet olcsóbb az álomnyaralás: Mesés tájakra juthatsz el ezzel a trükkel

Egy külföldi utazás lefoglalása elõtt nemcsak a repülõjegy árakat kell figyelni, érdemes tisztában lenni az adott ország megélhetési költségeivel is. Figyelj és utazz olcsóbban! Így olyan egzotikus tájakra juthatsz el, amikrõl eddig csak álmodtál.

 Az Utazómajom tippje a https://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp weboldal, ahol könnyen leellenőrizhetjük, hogy mennyibe kerül a célországunkban egy alsó kategóriás étteremben való étkezés, a tömegközlekedés, az élelmiszerüzletek árai, a ruházkodás, stb. A lista alapján kiválasztottunk 5 gyönyörű országot, ahol az itthonihoz hasonló vagy még kedvezőbb árakkal találkozhatnak az utazók.  

1. Kambodzsa

Kambodzsa leglátogatottabb helyszíne Angkor, a khmer templomok ősi városa. Az eszméletlen történelmi emlékek közelében már akár 2000 Ft-ért is foglalhatunk szállást egy napra két főre, de ötcsillagos szállodát is találunk kedvező áron; szezonon kívül akár 10.000 Ft alatt, főszezonban pedig 15.000 Ft-ért.

2. India

Habár India egy megosztó ország, valakinek nagyon tetszik, valaki pedig nagyon nem szereti, az árakkal viszont itt sem leszünk hadilábon. India legnépszerűbb üdülőhelyén Goán egy ötcsillagos szállodában már akár 20.000 Ft-ért foglalhatunk szobát egy éjszakára két főre.

3. Nepál

Habár Nepálba a legtöbb turista elsősorban túrázni, hegyet mászni indul, de egy fárasztó túra után pihenni is van lehetőség. A szállás árak kedvezőek, egy ötcsillagos hotelban két fő akár 20.000 Ft-ért is tud szállást foglalni.

4. Portugália

Portugália mérete és árai is hasonlítanak Magyarországhoz, a látványosságok és a táj viszont teljesen különböző a hazaitól. A csodás csempedíszítéses épületekért és gyönyörű partvonalakért érdemes ide utazni. Ötcsillagos szállodát a fővárosban, Lisszabonban már 25.000 Ft-ért is foglalhatunk.

5. Bulgária

A Balkán is egy kiváló célpont azoknak, akik olcsón meg akarják úszni a nyaralást. A Balkán országai közül mi Bulgáriát emeltük ki, hiszen itt jól kiépített nyaralóhelyeket kedvező árak kísérnek. Ötcsillagos szállodában a felkapott helyeken is foglalhatunk 20.000 Ft alatt.  

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most jött a hír: Putyinnak lett igaza

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Videón a titok, amiért Lunyin kivédte Bernardo Silva 11-esét

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

mandiner.hu

Akciófilmbe illő jelenetek zajlottak a magyar-ukrán határon

origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-