Létrehozva: 2017.05.02.

Idén nyáron nem tudsz elutazni? Van néhány szuper tippünk!

Bármi is legyen itthon maradásod oka, nem érdemes elkeseredned. Mutatjuk, hogyan fedezhetsz fel ismeretlen vidékeket, hogyan barátkozhatsz külföldiekkel és hogyan tarthatsz idegen nyelven kapcsolatot másokkal. Az egész egy hatalmas kaland, ezt nézd!

Szerző Gaál József

Utazni az egyik legjobb dolog a világon, de előfordulhat, hogy idén mégis kimarad a nyaralás. Nem kell kétségbeesned, ha veled is ez a helyzet, hiszen utazás nélkül is szétnézhetsz a nagyvilágban, ráadásul rengeteg külföldivel is megismerkedhetsz! Mutatjuk, hova érdemes bekukkantanod!

1. Meetup.com

Ezen az oldalon legkülönfélébb események között böngészhetsz, melyeket a lakóhelyed közelében rendeznek. A résztvevők általában különböző országokból érkeznek, így lehetőséged van az idegen nyelvek gyakorlására, és érdekes emberekkel is találkozhatsz. Túrázás, főzőtanfolyam, nyelvi kurzus, közös videojátékparti, tánciskola és még sok más érdekes rendezvény közül választhatunk. Ha nem találod az érdeklődési körödnek megfelelő eseményt, akkor akár te is létrehozhatsz egy külön csoportot, és meghívhatod a hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkezőket.

2. EatWith.com

Többet főztél, mint amennyit meg tudnál enni, esetleg nincs kedved a főzőcskézni, de egyedül étterembe se mennél? Ebben az esetben a legjobb dolog, amit tehetsz, ha regisztrálsz az EatWith.com weboldalra. A honlapon meghirdetheted a házi kosztod, és áthívhatsz magadhoz olyanokat, akik épp turistáskodnak a lakhelyedhez közel és szívesen megkóstolnák a helyi ételkülönlegességeket, vagy akár te is kereshetsz egy Magyarországon élő külföldit, akinél a megszokottól eltérő ízeket fedezhetsz fel.

3. Couchsurfing.com/Airbnb

A Couchsurfing.com nevű weboldal segítségével ki se kell mozdulnod az otthonodból, hogy megismerd a világot. Az oldalon keresztül könnyedén találkozhatsz a lakóhelyedhez közel tartózkodó utazókkal, turistákkal, és akár el is szállásolhatod őket pár napra. A Couchsurfinghez nagyon hasonlóan működik az Airbnb nevű szálláskereső honlap. Ezzel az utóbbi oldallal azonban még egy kis extra bevételre is szert tehetsz.

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

magyarnemzet.hu

Nagyon lehúzta Szoboszlai teljesítményét a liverpooli lap

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-