ÉLETMÓDI

Idén nyáron nálunk a Balaton a nyerő! Mutatjuk a legjobb strandokat!

Nem kell több száz kilométereket utazni a tökéletes vakációért. A selymes vizû, szelíd Balaton fölér bármelyik tengerrel! Irány a strand, mutatjuk, hol érdemes hûsölni!
címkék:

Az idén is körbejárta egy zsűri a Balaton összes strandját, ahol megvizsgálták a víz minőségét, a környezetet, a vizesblokkok állapotát és mindent, amire egy kényelmes nyaraláshoz szükséged lehet.

2016-ban 36 strand kaphatta meg a legtisztább vizű és környezetű partszakasznak kijáró Kék Hullám Zászlót.

A minősítés itt is csillagokkal történik, a maximális 3 csillagot 13 strandnak ítélték oda, nézz meg pár klassz strandot ezek közül.

Zánka - ahol a kellemes strand mellett nagyon jó sportpályákat is találsz, nem is beszélve az árnyákos homokozókról.

Fonyód - a panoráma, amit itt láthatsz, tetézi a minőségi strandolási lehetőséget. Érdemes gyönyörködni Badacsony hegyeiben, amikor megmártózol a Balatonban.

Balatonalmádi - pezsgő életét a Wesselényi strand is bizonyítja. Itt biztos nem fogsz unatkozni.

Balatonudvari - itt két strand is kapott csillagot. Ha aktív pihenésre vágysz, ide kell jönnöd. Azon ritka helye ez a Balaton partnak, ahol este még kertmoziba is be tudsz ülni.

Balatonszemes - még mindig ingyenes, szabadstrandját értékelték nagyra a zsűri tagjai. Ha itt jársz, nézz körül a faluban is, nem fogsz csalódni!

Gyenesdiás - Diási Játékstrandja elsöprő győzelmet tudhat a magáénak. A Balaton legjobb családbarát strandja mellett a legzöldebb strand különdíjat is megkapta. Ha aktív, élménydús kikapcsolódásra vágysz, ne hagyd ki.

címkék: