Létrehozva: 2017.07.27.

Európa legjobb vidámparkjai

Európa legjobb vidámparkjai az örök gyerekeknek és a kisgyermekes családoknak is rengeteg szórakozási lehetõséget nyújtanak. Mutatjuk, hogy hol találhatóak a legizgalmasabbak.

1, Europa-Park, Németország

Az Europa-Park Németország legnagyobb vidámparkja, melyet a francia határ közelében, Rust városban találunk. A vidámpark 16 téma köré lett berendezve és több mint 120 attrakcióval várja a tátogatókat. Repülővel Budapestről Baselba vagy Baden Badenbe érdemes érkezni, ahonnan tömegközlekedéssel tudjuk megközelíteni az Europa-Parkot.

2, Le Puy du Fou, Franciaország

A Le Puy du Fou egy igazán különleges élménypark, ahol szórakozva ismerhetjük meg a történelmet, Európa hagyományait és szokásait. A parkban 1200 színész garantálja a jó hangulatot, akik különböző produkciókat és show műsorokat mutatnak be. A park Nantes városától nem messze, Les Epesses településen található. Budapestről nincs közvetlen repülőjárat a környékre, fapados járatokat érdemes kombinálni Londonon, Párizson vagy Brüsszelen keresztül Nantesbe.

3, Tivoli, Dánia

A Koppenhágában található Tivoli a világ második legrégebbi vidámparkja, mely 1843-tól tart nyitva. A parkban 4 hullámvasutat is felépítettek, a leggyorsabb eléri a 77 km/h sebességet is. Az élményparkban a kisgyerekek és a bátor felnőttek is találnak elfoglaltságot. Koppenhágába Budapestről közvetlen fapados járattal juthatunk el.

4, Disneyland, Franciaország

Európa talán leghíresebb élményparkja a franciaországi Disneyland, ami a legtöbb kisgyermek bakancslistáján szerepel. A parkban képviselteti magát az összes Disney mesefigura és mesebeli helyszíneken ülhetünk föl kisebb-nagyobb hintákra. A Disneyland tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető a párizsi repülőterekről vagy Párizs belvárosából.

5, PortAventura, Spanyolország

A Barcelona közelében található PortAventura a világ különböző helyszíneit mutatja be, az attrakciókat a mediterrán térség, az amerikai vadnyugat, Mexikó, Kína és Polinézia köré rendezték. A parkban található szabadesés torony sebessége eléri a 115 km/h-t. Persze nem csak a kalandorok, de a gyerekek is jól fognak szórakozni. Barcelona repülőteréről és belvárosából közvetlen buszjárattal juthatunk el PortAventura parkba.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-